Uw besparing, onze zorg!

Optimalisering van uw MIG / MAG lasresultaten. Tot 50% korting op menggas van Air Liquide

ZAKELIJK op zoek naar de juiste gasflessen met menggas voor MIG lassen of MAG Lassen? INKOPER MKB levert u een Atal 15 of Atal 20 (argon/CO2) gasfles met menggas  van de bekende leverancier Air Liquide tegen een zeer voordelig All-in tarief. U ontvangt geen facturen indien u niets afneemt aan menggassen, dus geen onoverzichtelijke doorlopende huurfacturen. U ontvangt alleen op het moment dat de cilinder wordt gewisseld een factuur. Hierdoor kan uw besparing op de aanschaf van een gasfles oplopen tot wel 50% ten opzichte van uw huidige overeenkomst voor menggassen. Zie onder voor nog meer voordelen.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor menggas

INKOPER MKB werkt voor de levering van menggas cilinders samen met de multi-national en marktleider Air Liquide, een zeer betrouwbare leverancier voor diverse menggassen. Voor alle kwaliteitsaspecten rondom de onderneming Air Liquide en haar uiterst strenge normen en criteria,
scroll a.u.b. helemaal naar onderen.
Een gasfles met menggas moet uw MIG of MAG-resultaten een zo optimaal mogelijk resultaat geven. Voor die inhoud staat onze leverancier Air Liquide garant. Wij bieden u puur onderstaande voordelen. 

De voor u te verwachten voordelen van de samenwerking INKOPER MKB en Air Liquide als het gaat om menggassen:

 

√  U bespaart tussen 15 en 50% ten opzichte van uw huidige contract.
√  All-in tarief: u betaalt alleen het verbruik per gasfles. Dus geen huur of andere bijkomende kosten! Maar een bruikleenconstructie.
√  Aanmelden, bestellen en geleverd krijgen, doordat wij dit 100% faciliteren.
√  Factuurcontrole indien gewenst.
√  Eén aanspreekpunt met jarenlange ervaring in de automotive- en metaalsector.
√  Bestellen van gasflessen nadat u klant bent geworden zeer eenvoudig via www.inkopermkb.nl.

 

Adviesaanvraag Industriële lasgassen →

 

Air Liquide levert onder meer de volgende cilinders:

Naast de menggassen kunnen natuurlijk ook alle andere type gassen geleverd worden. Door een uitgebreid netwerk heeft Air Liquide de mogelijkheid om een gasfles of meerdere cilinders binnen 2 dagen bij u op locatie te leveren. Het enige wat u hoeft te doen is de bestelling voor gassen op te geven via de klantomgeving van INKOPER MKB en de rest wordt voor u verzorgd. 

Welk menggas kunnen wij voor u verzorgen. Een groot scala. Per gasfles leverbaar.

INKOPER MKB levert een reeks beproefde MIG/MAG lasgassen. Deze mengsels zijn ontworpen om u alle voordelen van MIG/MAG-lassen te bieden. Deze omvatten continuïteit, snelheid, relatieve vrijheid van vervorming in combinatie met de betrouwbaarheid van automatisch lassen met de veelzijdigheid en controle van handmatig lassen. Immers: elke specifieke techniek van lassen kent zo zijn eigen apparatuur en onderdelen. Onze applicatie-experts kunnen u ook adviseren over het mengsel en de bedrijfsparameters die het best bij uw behoeften passen, en u ook ondersteunen met de apparatuur en gasbeheerdiensten die u nodig hebt. Onderstaand een overzicht van onze meest afgenomen menggassen: 

  • Atal 15 (Ar/Co2 15/85) 
  • Atal 20 (Ar/Co2 20/80) 
  • Arcal 5 (Ar/Co2 82/18
  • Arcal f5 (N2/H2 95/5)
  • Arcal 33 (Ar/He 70/30)

Alle gassen worden geleverd door Air Liquide. 


Denkt u dat u teveel betaalt voor
menggassen? Vergelijk dan eens onze tarieven!

Jarenlange relaties met zakelijke leveranciers maken soms ‘bedrijfsblind’. Dan bestaat het gevaar dat u teveel betaalt, zo ook voor menggassen. Het gespecialiseerde team van INKOPER MKB neemt uw leveranciers en hun tarieven kritisch onder de loep en komt met suggesties en alternatieven waar nodig. Door de bundeling van uw inkoopkracht met die van collega-bedrijven door INKOPER MKB, kunt u bij leveranciers profiteren van condities die voor veel grotere organisaties gelden. Dit alles zonder dat u concessies doet in uw zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit. Dus collectieve inkoop met behoud van uw eigen identiteit.

Op de volgende gebieden kunnen wij u van dienst zijn: 

U bent van harte welkom. 

INKOPER MKB

Binnenzeestraat 17
1446 AB  Purmerend
Tel: 0299 – 82 09 70
E-mail: info@inkopermkb.nl

Direct een offerte voor nieuwe cilinders menggassen Aanvragen doet u HIERONDER.

 

Adviesaanvraag Industriële lasgassen →

 

Meer over de industriële menggassen van onze partner Air Liquide

Air Liquide is marktleider in menggassen, state-of-the-art technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de pijlers van de commerciële samenwerking tussen INKOPER MKB en Air Liquide. De maar liefst 1.200 medewerkers in de Benelux spannen zich dagelijks in om alle klanten tevreden te stellen. Air Liquide speelt in op alle behoeftes aan industriële gassen en diverse menggassen.

De merken ATAL en ARCAL zijn de oplossing voor beschermgassen en gasmengsels bij het booglassen.

Het bedrijf werkt volgens een strikt en ambitieus kwalititeits- & managementsysteem. Hun zogenoemd Industrieel Managementsysteem voldoet aan de interne vereisten van de Groep Air Liquide. Het omvat ook de richtlijnen van externe managementsystemen en heeft verschillende hoge ISO-certificaties. Dankzij dit systeem kunnen wij onze klanten nog meer tevredenstellen, de veiligheid en kwaliteit bevorderen en tegelijk onze wettelijke verplichtingen nakomen.

Voor alle informatie over het zeer strenge kwaliteitssysteem van onze partner Air Liquide – Klik hier.  

 

Adviesaanvraag Industriële lasgassen →

 

Al 25% van de James Auto Service organisaties zijn sinds januari 2017 klant geworden bij INKOPER MKB. Deze bedrijven kunnen zich nu focussen op hun core-business, zonder dat de inkoop van de facilitaire zaken op de achtergrond raakt.

James Auto Service

James Auto Service, James Auto Service

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!