Uw besparing, onze zorg!

Referenties

Tot het ledenbestand van INKOPER MKB behoren een aantal klinkende namen in de Automotive sector, zoals Vakgarage, Autovakmeester, CarProf, Carteam, Rai Vereniging, Fource etcetera. Daarnaast zijn diverse merkdealers lid van INKOPER MKB, onder meer van Fiat, Ford, Mitsubishi Motors, Citroen, Nissan, Kia, Hyundai en Jeep.

Zo’n 40% van de leden van INKOPER MKB komt van buiten Automotive. Deze variëren van veehouderij tot advocatenkantoor tot en met de grootste constructeur van kippenveewagens van Nederland. INKOPER MKB discrimineert niet. Van klein tot groot; iedereen die geen zorgen meer wenst te hebben over de juiste overeenkomsten en tarieven voor facilitaire zaken is welkom.


Enkele klanten over INKOPER MKB

R. Knook, Knook Vormgevers in Metaal B.V. in Purmerend

We betaalden ruim 20 jaar lang jaarlijks huur voor onze lasgascilinders. Door economische schommelingen hadden wij in slechte tijden te veel cilinders in de huur staan en in de goede periode te weinig. Na een rekensom op basis van de extra betaalde daghuur per fles, hebben wij gekozen om over te stappen. Wij hebben de overstap gemaakt naar INKOPER MKB voor het leveren van de industriële gassen. We betalen nu GEEN HUUR meer, bestellen via hun website, levering binnen 3 werkdagen of zelf lokaal ophalen. Dit scheelt ons veel tijd en geld.

https://www.knooklas.nl/

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V. in Puttershoek

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V. in Puttershoek

Sinds 2010 ben ik al klant bij INKOPER MKB. Zij regelen onze zaken voor wat betreft de producten waar ik zelf geen tijd aan wil besteden.
Vorig jaar is INKOPER MKB gestart met het gefaseerd inkopen van mijn energie. Hierdoor koopt INKOPER MKB rechtstreeks op de energiebeurs mijn energie in, waardoor ik vorig jaar weer 8% op mijn energiekosten bespaard heb. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en dat zij alles regelen. Ik krijg alleen de informatie die voor mij van belang is, zodat ik altijd op de hoogte ben wat er gaat gebeuren.

www.jansnelputtershoek.nl

Vishal Durgaram, Stichting Vakgarage in Nijkerk

Vishal Durgaram, Stichting Vakgarage in Nijkerk

De samenwerking sinds 2010 met INKOPER MKB bespaart bij ruim 40% van onze Vakgarages gemiddeld € 1.650,- per garage. Daarnaast neemt INKOPER MKB de drukke garagist de zorgen uit handen in de selectie van en overstap naar leveranciers voor onder meer het onderhoud aan hefbruggen, afvalinzameling, energie en telefonie!

Wilt u meer weten over Stichting Vakgarage? klik HIER.

www.vakgarageworden.nl

Marijke van Harskamp, Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V. in Barneveld

Marijke van Harskamp, Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V. in Barneveld

INKOPER MKB bespaart onze onderneming jaarlijks ruim € 3.872,-. Daarnaast nemen zij mij heel veel werk uit handen. Het is simpelweg niet verantwoord om dagenlang afvalinzamelaars te vergelijken, terwijl je ook met het genereren van omzet bezig kunt zijn. INKOPER MKB vergelijkt dagelijks. Tevens zorgen zij ervoor dat de overgang naar nieuwe leveranciers vlekkeloos verloopt.

www.ravenhorst.nl

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters in Oudenhoorn

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters in Oudenhoorn

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

www.vakgaragewolters.nl

Edu Inen, Hyundai & Mitsubishi dealer Goldcar in Amstelveen

Edu Inen, Hyundai & Mitsubishi dealer Goldcar in Amstelveen

Dankzij INKOPER MKB bespaart mijn bedrijf zo’n € 7.500,- per jaar. INKOPER MKB bundelt mijn inkoopkracht met andere bedrijven, waardoor ik veel betere deals krijg bij leveranciers.

www.goldcar.nl

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon in Purmerend

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon in Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

www.willemschoon.nl

Denis van Altena, James Auto Service in Hilversum

Denis van Altena, James Auto Service in Hilversum

Al 25% van de James Auto Service organisaties zijn sinds januari 2017 klant geworden bij INKOPER MKB. Deze bedrijven kunnen zich nu focussen op hun core-business, zonder dat de inkoop van de facilitaire zaken op de achtergrond raakt.

www.jamesautoservice.nl

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!