Uw besparing, onze zorg!

Referenties

INKOPER MKB heeft een zeer grote diversiteit aan branches in de relatie portfeuille. Een overzicht van deze branches zijn Automotive, carrosseriebouw, watersport en overig MKB.

In het ledenbestand van INKOPER MKB behoren een aantal klinkende namen in de Automotive sector, zoals Vakgarage, Autovakmeester, CarProf, Carteam, AutoFirst, Eurorepar, James Auto Service, Top merkspecialisten, Rai Vereniging, etcetera. Daarnaast zijn diverse merkdealers lid van INKOPER MKB.

Zo’n 40% van de leden van INKOPER MKB komt van buiten Automotive. Deze variëren van veehouderij tot Jachtwerven tot en met de grootste constructeur van kippenveewagens van Nederland. INKOPER MKB discrimineert niet. Van klein tot groot; iedereen die geen zorgen meer wenst te hebben over de juiste overeenkomsten en tarieven voor facilitaire zaken is welkom.


Enkele klanten over INKOPER MKB

Sven Kramer, Donkervoort Automobielen B.V. in Lelystad

Binnen onze dagelijkse operationele zaken blijkt het lastig de ontwikkelingen, inzake duurzaam ondernemen en afvalmanagement, bij te houden. INKOPER MKB heeft voor ons de huidige situatie qua afvalstromen tegen het licht gehouden en mogelijkheden tot optimalisatie in een helder voorstel uitgewerkt.

Met de implementatie, verwerken opdrachten en het beheer van het afvalmanagement nemen zij ons veel werk uithanden. Naast de bespaarde tijd is een vermindering afvalkosten reeds zichtbaar en dragen wij ons steentje bij aan een duurzame verwerking van afval!

Wij kunnen ons weer focussen op de vervaardiging van unieke automobielen, terwijl het afvalmanagement bij INKOPER MKB in goede handen is!

https://www.donkervoort.com/en/

Marijke van Harskamp, Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V. in Barneveld

INKOPER MKB bespaart onze onderneming jaarlijks ruim € 3.872,-. Daarnaast nemen zij mij heel veel werk uit handen. Het is simpelweg niet verantwoord om dagenlang afvalinzamelaars te vergelijken, terwijl je ook met het genereren van omzet bezig kunt zijn. INKOPER MKB vergelijkt dagelijks. Tevens zorgen zij ervoor dat de overgang naar nieuwe leveranciers vlekkeloos verloopt.

https://ravenhorst.nl/

Willem Schoon, Schoon Automotive in Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,-op afvalenergie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door het onderhoud aan blusmiddelen en overheaddeuren Over te zetten en mijn vragen mij op te pakken.

Richard Knook, Knook Vormgevers in Metaal B.V. in Purmerend

We betaalden ruim 20 jaar lang jaarlijks huur voor onze lasgascilinders. Door economische schommelingen hadden wij in slechte tijden te veel cilinders in de huur staan en in de goede periode te weinig. Na een rekensom op basis van de extra betaalde daghuur per fles, hebben wij gekozen om over te stappen. Wij hebben de overstap gemaakt naar INKOPER MKB voor het leveren van de industriële gassen. We betalen nu GEEN HUUR meer, bestellen via hun website, levering binnen 3 werkdagen of zelf lokaal ophalen. Dit scheelt ons veel tijd en geld.

https://www.knooklas.nl/

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V. in Puttershoek

Sinds 2010 ben ik al klant bij INKOPER MKB. Carprof werkt ook samen met INKOPER MKB, dus dan weten wij dat het ook een goede stabilie organisatie is. INKOPER MKB regelt onze zaken in de producten waar ik zelf geen tijd aan wil besteden. INKOPER MKB beheert onder andere onze energiecontracten. Door het activieve beheer van deze contracten besparen wij 8% op mijn energiekosten. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en dat zij alles regelen. Ik krijg alleen de informatie die voor mij van belang is, zodat ik altijd op de hoogte ben wat er gaat gebeuren.

https://www.jansnelputtershoek.nl/

W. Steenbergen, G.s. Meppel B.V. in Meppel

Voor zuurstof hadden wij een bulktank staan. INKOPER MKB kwam met het advies om met zuurstofpakketten te gaan werken. Hierdoor vielen de hoge huur en vulkosten van de bulktank weg. We betalen nu alleen voor de cilinders. Heel transparant en het scheelt ons ruim € 1200,- per jaar.

https://www.gsmeppel.nl

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters in Oudenhoorn

INKOPER MKB heeft ons zeer goed geholpen. Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen. We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

https://www.vakgaragewolters.nl/

Raymond Hoek, Kramer Staaltechniek B.V. in Boesingheliede

Een kostenbewuste aanpak van de projecten is een noodzaak in de huidige economie. Binnen Kramer Staaltechniek B.V. beschikken wij over de mogelijkheden om de productiekosten zo laag mogelijk te houden door het aanwezige machinepark. Naast het machinepark is het ook belangrijk dat de leveranciers waar wij mee werken kostenbewust zijn. Op het gebied van facilitaire zaken zijn wij daarom de samenwerking aangegaan met INKOPER MKB.

De werkwijze van INKOPER MKB past bij onze kostenbewuste aanpak. Zij beheren onze facilitaire contracten. Zij selecteren op basis van goede leveranciers, scherpe tarieven en voorwaarden. Omdat zij alles regelen hebben wij één aanspreekpunt voor het onderhoud aan de blusmiddelen, compressoren, overheaddeuren, maar ook de inzameling van het afval en levering van elektriciteit en gas.

Naast deze facilitaire producten gaan we ook gebruik maken van de voorwaarden voor de levering van industriële gassen. Als een van de weinige leveranciers heeft INKOPER MKB een bruikleen constructie voor de cilinders. Een tarief per cilinder zonder extra bijkomende kosten en doorlopende huurbedragen. Wij kunnen nu per lasnaad aangeven wat de kosten zijn. Hierdoor kunnen wij exact aangeven wat de kosten per project zijn. Een samenwerking met INKOPER MKB is dus voor ons een echte kostenbewuste keuze. Zowel op het gebied van scherpe tarieven alsmede de tijd die wij besparen omdat zij zaken voor ons uitzoeken.

https://www.kramerstaaltechniek.nl/

Danny Bijl, Van de Weijer Barneveld B.V. in Barneveld

Wij (Van de Weijer Barneveld B.V.) hebben onze incassodienstverlening via INKOPER MKB ingeregeld. INKOPER MKB werkt voor het incasseren van openstaande rekeningen samen met Trust Krediet Beheer (TKB).

Wat ons met name aanspreekt, is de professionele en transparante communicatie van TKB gedurende het gehele incassoproces. Zij zijn altijd bereikbaar voor vragen en updates, wat het vertrouwen in onze samenwerking aanzienlijk heeft versterkt. Daarnaast werkt TKB op basis van “No Cure, No Pay”. Dus mocht een bedrag niet geïnd kunnen worden bij onze klant, krijgen wij alsnog geen kosten doorberekend.

Wij bevelen INKOPER MKB en haar partner Trust Krediet Beheer van harte aan. INKOPER MKB als partner voor de facilitaire zaken en TKB in het bijzonder als partner voor incassodienstverlening.  Natuurlijk hopen we niet te vaak contact te hebben met TKB………, maar mocht dat wel het geval zijn, dan kijken wij uit naar de goede ondersteuning.

https://carrosseriewerk.nl/

Samir Bousetta, Merkservice Vught B.V. in Vught

Als ondernemer in de Automotive branche, is het vinden van betrouwbare partners die helpen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen van onschatbare waarde. De diensten van INKOPER MKB hebben niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar hebben ook impact gehad op de efficiëntie en financiën binnen ons bedrijf. Hier is waarom:

Ontzorgen: Het team INKOPER MKB begrijpt de behoeften van ons als geen ander. Door INKOPER MKB in te schakelen, kunnen wij ons concentreren op de kernactiviteiten van ons bedrijf. Het selecteren van leveranciers, het onderhandelen over prijzen, ze hebben alle zorgen uit handen genomen, wat me waardevolle tijd en energie heeft bespaard.

Collectieve Korting: Één van de meest opvallende voordelen van samenwerken met INKOPER MKB is het verkrijgen van toegang tot collectieve kortingen. Door de krachten te bundelen met andere bedrijven, hebben wij geprofiteerd van aanzienlijke besparingen op onze inkoopkosten.

Totaal Aanbod: Wat INKOPER MKB onderscheidt, is hun uitgebreide totaal aanbod. Niet alleen hebben ze geholpen bij het vinden van leveranciers voor mijn standaardbehoeften, maar ze hebben ook op maat gemaakte oplossingen geboden voor specifieke vereisten van mijn bedrijf. Of het nu gaat om telefonie, afval of industriële gassen, ze hebben een breed scala aan producten en diensten beschikbaar, waardoor we één centrale partner hebben voor de inkoop. Ook voor de rest van de medewerkers is er nog maar één leverancier, zodat er niet vreemd wordt ingekocht.

Al met al kunnen wij INKOPER MKB van harte aanbevelen aan elke ondernemer in het MKB-segment die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en kostenbesparende inkooppartner. Hun vermogen om te ontzorgen, collectieve kortingen te bieden en een uitgebreid totaal aanbod te leveren, heeft ons bedrijf Merkservice Vught B.V getransformeerd en mijn operationele lasten verlicht. Met INKOPER MKB aan mijn zijde, zijn wij vol vertrouwen over de toekomst van mijn bedrijf en kijken wij uit naar een voortdurende samenwerking met het team van INKOPER MKB.

https://merkservice.nl/

Carteam

Ronald Groot, Carteam Autoservice Ronald Groot in De Rijp

In 2019 heb ik, na 13 jaar als monteur te hebben gewerkt, het autobedrijf overgenomen van de toenmalige eigenaar. Als monteur heb ik INKOPER MKB al als betrouwbare inkooppartner leren kennen. Zij regelde de inkoop van de facilitaire zaken al voor de oude eigenaar. Als universeel garagebedrijf ben ik aangesloten bij Carteam. Ook Carteam Nederland werkt met INKOPER MKB als facilitair inkooppartner.

Ik maak gebruik van INKOPER MKB en hun zeer uiteenlopende diensten. Zo zorgen zij voor de juiste inzamelaars voor mijn afvalstromen, het reinigen van poetsdoeken, mobiele telefonie, onderhoud blusmiddelen en RDW-diensten.

Daarnaast kunnen wij INKOPER MKB ook raadplegen over producten en diensten die wij niet afnemen. Doordat er zonnepanelen bij ons zijn geplaatst door een externe partij en zij het verbruik doorbelasten, hebben wij geen inzicht welke energietarieven nu marktconform zijn. INKOPER MKB heeft ons bijgestaan om naar onze kosten te kijken en te vergelijken met de marktconforme energietarieven. Dat is ook het voordeel van lid zijn van INKOPER MKB.

https://www.ronaldgroot.com/

Jan-Cees Korteland, Jan Korteland Watersport in Ridderkerk-Rijsoord

Wij ondernemen ruim 50 jaar, waarbij wij al 10 jaar gebruik maken van de diensten van INKOPER MKB. Met onze activiteiten zoals verkopen, onderhouden, reviseren van scheepsmotoren voor pleziervaartuigen en actief op het gebied van powerboat racing (meerdere Europese titels en een wereldtitel),  willen wij ons zo min mogelijk bezig houden met de facilitaire zaken om het bedrijf draaiend te houden.

Daarvoor hebben we INKOPER MKB in de hand genomen. Zij regelen voor ons de afvalinzameling, energie, verzekeringen en hebben ons geadviseerd bij de levering en plaatsing van zonnepanelen. Doordat wij een partij hebben die ons van de juiste adviezen bedient en daarnaast scherpe tarieven en contractvoorwaarden levert, kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten. Super gemakkelijk zo’n inkooppartner.

www.jankorteland.nl

Bryan Eerden, Automobielbedrijf Hieltjes in Arnhem

Doordat wij een Vakgarage zijn, komen wij ook in aanraking met de inkooppartners van hen. Daardoor zijn wij bekend geraakt met INKOPER MKB, de facilitaire inkooppartner voor Vakgarage.
Sinds 2021 hebben wij onze contracten voor afvalinzameling, energie, telefonie en onderhoud aan de overheaddeuren en blusmiddelen onderbracht bij INKOPER MKB. En zijn zeer tevreden over hun dienstverlening en bereikbaarheid.

De opstart verliep niet soepel. In de afgelopen 30 jaar hadden wij een mooie verzameling aan contracten opgebouwd. Bij het overzetten van de contracten kwamen alle loze overeenkomsten ook aan het licht. Samen met INKOPER MKB hebben we alle abonnementen tegen het licht gehouden. Hierdoor hebben wij ook een groot aantal abonnementen kunnen beëindigen.
Doordat INKOPER MKB het aanspreekpunt is voor al onze vragen, weten zij wat er speelt bij ons bedrijf. Zo heeft INKOPER MKB er voor gezorgd dat de inzameling van het bedrijfsafval nu goed wordt uitgevoerd. Bij de opstart liep dit niet soepel, maar nu zijn wij dik tevreden. INKOPER MKB bemiddeld in dit soort situaties en zorgt dat het wordt opgelost. Het kost ons geen tijd. Wij kunnen gewoon doorgaan met onze werkzaamheden in de garage zelf.

Voor de telefonie hebben wij ook gebruik gemaakt van de kennis van INKOPER MKB en hun partner 0031 ICT. Zij hebben er voor gezorgd dat wij goed internet hebben en daarnaast de juiste telefonie oplossing, zodat wij altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. Ook de telecompartner denkt met ons mee, hoe zaken ingeregeld kunnen worden.
Het is lekker dat er ook nog bedrijven zijn die met ons meedenken. Dus niet gaan voor de eenmalige actie en daarna niets meer van zich laten horen. Hiervoor hebben wij nu INKOPER MKB.

https://www.vakgaragehieltjes.nl/

Annet Walgien, Truck- en Trailerservice Heerhugowaard B.V. in Heerhugowaard

We zijn overgestapt met onze bedrijfsverzekeringen door INKOPER MKB. Na jarenlang bij dezelfde verzekeraar te hebben gezeten, begonnen wij steeds meer de persoonlijke ondersteuning inzake onze verzekeringen te missen. Als expert in transportoplossingen voor diagnose, reparatie, onderhoud en keuringen aan bedrijfswagens zijn verzekeringen zeer belangrijk binnen onze bedrijfsvoering. De kosten van het verzekeren zijn aanzienlijk en daarom moeten wij er van uit kunnen gaan dat het verzekerde ook past bij onze bedrijfsvoering.

INKOPER MKB heeft hun partner in verzekeringen L&M Adviesgroep aan ons voorgesteld. L&M Adviesgroep hebben onze verzekeringsbehoefte geïnventariseerd. Door de persoonlijke benadering en kennis van zaken, zijn wij weer op up-to-date qua verzekeringen. Door het jaarlijkse relatieonderhoud, blijft ons verzekeringspakket ook op lange termijn goed geregeld. Doordat INKOPER MKB ons aanspreekpunt is weten wij dat de tarieven en voorwaarden altijd scherp zijn. Daarnaast is het persoonlijk contact bij de leveranciers en INKOPER MKB echt een plus punt.

Wij zijn blij dat INKOPER MKB onze inkooppartner is, hierdoor weten wij dat de tot hen behorende leveranciers ook een super dienstverlening hebben.

https://www.ttshhw.com/

Harry Adema, Heerlien & Adema – Full-service jachtwerf in Workum

Heerlien & Adema is een full-service jachtwerf. Dit houdt in dat alle soorten en type schepen bij ons terecht kunnen voor onderhoud, restauratie of een complete refit. Bij het onderhouden, restaureren of refitten van de schepen komen er vele afvalstromen vrij. Om te zorgen dat deze afvalstromen op de juiste wijze ingezameld en gerecycled of verwerkt kunnen worden hebben wij INKOPER MKB in de arm genomen. 

Zij denken met ons mee hoe lijmen, kitten, verfresten, afgewerkte olie en andere vrijgekomen afvalstromen afgevoerd kunnen worden. Door het onder te brengen bij INKOPER MKB hebben we één vast aanspreekpunt voor dit product. Waarbij scherpe tarieven en goede inzamelvoorwaarden worden gewaarborgd. Daarnaast hebben wij ook de milieuboekhouding voor de desbetreffende instanties goed op orde. Kwaliteit en degelijkheid is voor ons zelfsprekend en dat hebben we ook gevonden bij INKOPER MKB als inkooppartner.

www.heerlienadema.nl

Koninklijke RAI Vereniging in Amsterdam

Inkoopvoordeel bij Inkoper MKB

RAI CarrosserieNL heeft een samenwerking met inkooporganisatie INKOPER MKB. Doelstelling van deze samenwerking is om de aangesloten carrosserie- en trailerbouwbedrijven te helpen hun rendement te verbeteren door middel van betere inkoopcondities. Deze inkooporganisatie verzorgt sinds 2014 voor een groeiend aantal carrosseriebouw bedrijven de inkoopcondities voor onder meer lasgassen, afvalinzameling, bedrijfskleding of energie.

Door het afsluiten van collectieve contracten worden besparingen gerealiseerd van 15 tot 35%, waarbij het volledige opzeg- en aanmeldingsproces wordt verzorgd en continu de markt wordt gemonitord. Dit kost u als carrosseriebedrijf dus geen tijd en energie.

Besparingsscan
RAI CarrosserieNL biedt u GRATIS de Besparingsscan aan. De Besparingsscan geeft u een kort en overzichtelijk inzicht in uw inkoop voor bv. uw lasgassen. Al 40 leden van de RAI CarrosserieNL gingen u voor en maken nu gebruik van actief contractbeheer door INKOPER MKB.

https://www.raivereniging.nl/

Dhr. T. van der Zee, Karhof Carrosserieën B.V. in Nieuw-Vennep & Assen

Wij maken sinds de overstap naar INKOPER MKB/Air liquide gebruik van Altop en Exeltop cilinders. Dit zijn gasflessen met een geïntegreerd reduceerventiel. Hierdoor hoeven wij bij een lege cilinder niet alles om te zetten, maar kunnen we doormiddel van een snelkoppeling binnen een paar tellen een nieuwe cilinder aansluiten.

Dhr. T. van der Zee

https://www.karhof.nl/

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!