Uw besparing, onze zorg!

Air Liquide – Interesse industriële (las)gassen

INKOPER MKB biedt alléén overeenkomsten inzake de industriële gassen voor de ZAKELIJKE markt.

We komen graag met u in contact. Laat uw gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen?
0299 – 820 970


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INKOPER B.V.
Binnenzeestraat 17
1446 AB Purmerend

Tel: 0299 82 09 70
E-mail: info@inkopermkb.nl
www.inkopermkb.nl

IBAN NL93 RABO 0152849041 – KvK nr. 55121322 – BTW NL851574403B01

James Auto Service

Doordat wij aangesloten zijn bij James Autoservice, zijn wij bekend geraakt met INKOPER MKB. Als autobedrijf staan wij voor het leveren van goede kwaliteit, redelijke prijzen en een snelle service. INKOPER MKB heeft ons middels hun Besparingsscan overtuigd om de facilitaire zaken via hen te laten verlopen. In vergelijking met onze eigen leveranciers en voorwaarden, konden wij ruim € 2000,- besparen op het gebied van afval, industriële gassen, hefbrugonderhoud, bedrijfskleding en poetsdoeken.

In eerste instantie hebben wij gekozen om over te stappen voor de inzameling van afval en industriële gassen. We waren aanvankelijk huiverig om deze contracten uit handen te geven, maar INKOPER MKB heeft het tegendeel bewezen. Zij hebben onze bestaande contracten opgezegd en de nieuwe contracten tijdig en probleemloos ingeregeld. Waarbij INKOPER MKB staat voor de kwaliteit, scherpe tarieven en goede service.

Nu wij al vier jaar gebruikmaken van de diensten van INKOPER MKB, hebben wij het producten- en dienstenpakket van INKOPER MKB verder uitgebreid. Wij beschouwen de kostenbesparing en INKOPER MKB als aanspreekpunt voor onze vragen en opdrachten als een echte aanwinst voor onze bedrijfsvoering.

Marco Tiggelman, Autobedrijf Tiggelman B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!