Uw besparing, onze zorg!

Argon gas kopen? Wij bieden tot 50% korting.

Zakelijk op zoek naar een Argon gasfles als beschermgas bij het TIG-lassen of het MIG lassen? INKOPER MKB werkt voor de levering van argon gasflessen samen met de internationale marktleider Air Liquide,  een uiterst betrouwbare partner. Naast de argon gasflessen kunnen natuurlijk ook alle andere type gassen geleverd worden. Door een uitgebreid netwerk heeft Air Liquide de mogelijkheid om de cilinders binnen 2 dagen bij u op locatie te leveren. Het enige wat u hoeft te doen is de bestelling op te geven via de klantomgeving van INKOPER MKB en de rest wordt voor u verzorgd.
Overigens, voor alle informatie over de multi-national Air Liquide en haar kwaliteitssystemen – zie onder.

 

Al uw voordelen van het gebruiken van een acetyleen gasfles via INKOPER MKB op een rij:

 

√  U bespaart tussen 15 en 50% ten opzichte van uw huidige contract.
√  All-in tarief: u betaalt alleen het verbruik per gasfles. Dus geen huur of andere bijkomende kosten! Maar een bruikleenconstructie.
√  Aanmelden, bestellen en geleverd krijgen, doordat wij dit 100% faciliteren.
√  Factuurcontrole indien gewenst.
√  Eén aanspreekpunt met jarenlange ervaring in de automotive- en metaalsector.
√  Bestellen van gasflessen nadat u klant bent geworden zeer eenvoudig via www.inkopermkb.nl.
√  Levering van Argon gas samen met de internationale marktleider Air Liquide

 

Adviesaanvraag Argon gas →

 

Air Liquide levert onder meer de volgende cilinders:

Wij zijn dus in staat om gasflessen met zowel mengassen als specifiek argon gas te leveren zonder lopende verhuur. Wanneer de gasfles leeg is, bestelt u eenvoudig een nieuwe fles via onze website www.inkopermkb.nl. Er is geen aanbetaling, of doorlopende maandelijkse huur verschuldigd. De cilinders blijven wel eigendom van Air Liquide.

 

Slim bestellen. Denkt u dat u te veel betaalt voor uw Argon gasflessen? Vergelijk dan eens onze tarieven!

Jarenlange relaties met zakelijke leveranciers maken soms ‘bedrijfsblind’. Dan bestaat het gevaar dat u teveel betaalt, zo ook voor acetyleengas. Het gespecialiseerde team van INKOPER MKB neemt uw leveranciers en hun tarieven kritisch onder de loep en komt met suggesties en alternatieven waar nodig. Door de bundeling van uw inkoopkracht met die van collega-bedrijven door INKOPER MKB, kunt u bij leveranciers profiteren van condities die voor veel grotere organisaties gelden. Dit alles zonder dat u concessies doet in uw zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit. Dus collectieve inkoop met behoud van uw eigen identiteit.

Op de volgende gebieden kunnen wij u van dienst zijn: 

U bent van harte welkom. 

INKOPER MKB

Binnenzeestraat 17
1446 AB  Purmerend
Tel: 0299 – 82 09 70
E-mail: info@inkopermkb.nl

Direct een offerte voor nieuwe cilinders menggassen Aanvragen doet u HIERONDER.

 

Adviesaanvraag Argon gas →

 

Meer informatie over onze uiterst betrouwbare partner Air Liquide. Voor iedere gasfles.

Air Liquide is internationaal marktleider in argon gas, menggassen, high-tech technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de pijlers van de commerciële samenwerking tussen INKOPER MKB en Air Liquide. De maar liefst 1.200 medewerkers van Air Liquide in de Benelux spannen zich dagelijks in om alle klanten tevreden te stellen. Air Liquide speelt in op alle behoeftes aan industrieel argon gas en diverse menggassen.
De merken ATAL en ARCAL zijn dé oplossing voor beschermgassen en gasmengsels bij het booglassen.
Het bedrijf werkt volgens een strikt en ambitieus kwalititeits- & managementsysteem. Hun zogenoemd Industrieel Managementsysteem voldoet aan de interne vereisten van de Groep Air Liquide. Het omvat ook de richtlijnen van externe managementsystemen en heeft verschillende hoge ISO-certificaties. Dankzij dit systeem kunnen wij onze klanten nog meer tevredenstellen, de veiligheid en kwaliteit bevorderen en tegelijk onze wettelijke verplichtingen nakomen.

Voor alle informatie over het zeer strenge kwaliteitssysteem van onze partner Air Liquide – klik hier.

Meer achtergrondinformatie over het argon gas van Air Liquide

Air Liquide levert argon gas en gasmengsels in verschillende volumes en zuiverheden.
Argon is het beschermgas bij uitstek in de las- of hogetemperatuurtechniek en industriële processen die ervoor zorgen dat niet-reactieve stoffen reactief worden in aanwezigheid van zuurstof. Omdat argon inert is, uiterst rechts van het periodiek systeem en behoort tot de edelgassengroep, is het geschikt om het lasgebied te beschermen tegen atmosferische gassen, zoals zuurstof, stikstof, kooldioxide en vocht.
Afhankelijk van de materialen die worden gelast, zullen andere gassen in de atmosfeer van invloed zijn op de kwaliteit van de las of het lassen bemoeilijken. Argon is van nature een kleurloos, reukloos gas, maar is nog steeds verstikkend en moet daarom met zorg worden behandeld en opgeslagen.
Argon wordt gebruikt als een beschermende atmosfeer voor een groot aantal industriële processen, met inbegrip van staalproductie, lassen en metaalproductie, elektronica en auto-onderdelenfabricage. Tevens heeft argon gas een nuttige toepassing bij het bewaren van voedsel en wijn. Argon wordt ook gebruikt in tl-verlichting toepassingen en dient als een niet-reactief thermische deken in dubbele beglazing. EMIXAL ™, een mengsel van argon en zuurstof wordt gebruikt in metaalbooglassen (GMAW) op non-ferro materialen.
Het zuivere argon gas en gasmengsels van Air Liquide worden vaak gebruikt in booglassenwerkwijzen voor het lassen van aluminium, roestvrij staal, brons en koper. Gebruikt als beschermgas in booglassen, wortel afscherming en plasma snijden toepassingen, biedt argon een inerte atmosfeer om oxidatie of andere chemische veranderingen die schadelijk zijn voor de las zou zijn te voorkomen. Bij staalproductie, voorkomt argon de interactie tussen vloeibaar metaal en de omringende atmosfeer. Air Liquide biedt met het ARCAL™ merk zuiver argon en gasmengsels, met vier ready-to-lassen van producten die vrijwel elke lastoepassing dekken.
Voor gebruik in laboratoria, is het in zuiverheid ultra-hoge ALPHAGAZ ™ merk ontworpen voor gaschromatografie, op nul te zetten en andere analytische en proces controle toepassingen. ALPHAGAZ 1000, dat argon in cryogene vloeibare vorm op 99,999% zuiverheid zet, is nuttig wanneer grote hoeveelheden gas nodig zijn voor gebruik met ICP- en FTIR -instrumenten.
Het merk Scott™ omvat gasmengsels in verschillende saldo gassen, zoals helium, stikstof en zuurstof, voor uw nauwkeurige ijkingstoepassingen. Wanneer slechts kleine hoeveelheden argon gasmengsels nodig zijn, zijn de nonreturnable Mini-Mix™ -transportables perfect voor industriële hygiëne, veiligheid en laboratoriumtoepassingen.
Voor meer Engelstalige informatie over het argon gas van Air Liquide – klik hier.

Tot 50% besparen op een argon gasfles, klik hier voor alle informatie over onze samenwerking

Overige industriële menggassen, te leveren door Inkoper MKB. Geen huurkosten op de gasfles!

Wij hanteren geen huur van menggasflessen. Speciale menggassen zijn op aanvraag beschikbaar. Geen huurkosten op de gasfles dus! INKOPER MKB kan u gasflessen rechtstreeks laten leveren zonder dat u huur hiervoor moet betalen, u begint meteen te besparen omdat de huur snel oploopt. U heeft dus geen borgsommen of lopende huurcontracten. Een nieuwe gasfles bestelt u eenvoudig op www.inkopermkb.nl. U kan meteen de lege gasfles laten ophalen. De fles blijft wel eigendom van Air Liquide.

 

Adviesaanvraag Argon gas →

 

Binnen onze dagelijkse operationele zaken blijkt het lastig de ontwikkelingen, inzake duurzaam ondernemen en afvalmanagement, bij te houden. INKOPER MKB heeft voor ons de huidige situatie qua afvalstromen tegen het licht gehouden en mogelijkheden tot optimalisatie in een helder voorstel uitgewerkt.

Met de implementatie, verwerken opdrachten en het beheer van het afvalmanagement nemen zij ons veel werk uithanden. Naast de bespaarde tijd is een vermindering afvalkosten reeds zichtbaar en dragen wij ons steentje bij aan een duurzame verwerking van afval!

Wij kunnen ons weer focussen op de vervaardiging van unieke automobielen, terwijl het afvalmanagement bij INKOPER MKB in goede handen is!

Sven Kramer, Donkervoort Automobielen B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!