Uw besparing, onze zorg!

Bespaar tot 50% bij het kopen van Acetyleen Gas van Air Liquide bij Inkoper MKB

Even ter info: Inkoper MKB is een uiterst scherpe inkooporganisatie voor de ZAKELIJKE MARKT en werkt samen met de wereldwijde vooraanstaande leverancier in menggassen Air Liquide. Naast stikstof, zuurstof en meer behoort het leveren van acetyleen ook tot hun gamma. Wij bieden u echter prijsvoordeel oplopend tot 50%. 

Door een uitgebreid netwerk heeft Air Liquide de mogelijkheid om de cilinders binnen 2 dagen bij u op locatie te leveren. Het enige wat u hoeft te doen is de bestelling op te geven via de klantomgeving van INKOPER MKB en de rest wordt voor u verzorgd.
Overigens, voor alle informatie over de multinational Air Liquide en haar kwaliteitssystemen – zie onder.

Al uw voordelen van het gebruiken van een acetyleen gasfles via INKOPER MKB op een rij:

 

√  U bespaart tussen 15 en 50% ten opzichte van uw huidige contract.
√  All-in tarief: u betaalt alleen het verbruik per gasfles. Dus geen huur of andere bijkomende kosten! Maar een bruikleenconstructie.
√  Aanmelden, bestellen en geleverd krijgen, doordat wij dit 100% faciliteren.
√  Factuurcontrole indien gewenst.
√  Eén aanspreekpunt met jarenlange ervaring in de automotive- en metaalsector.
√  Bestellen van gasflessen nadat u klant bent geworden zeer eenvoudig via www.inkopermkb.nl.
√  Levering van acetyleen gas samen met de internationale marktleider Air Liquide

 

Adviesaanvraag Acetyleen gas →

 

Air Liquide levert onder meer de volgende cilinders:

Vergelijk onze tarieven als het om een acetyleenfles gaat. Het voordeel loopt op!

Jarenlange relaties met zakelijke leveranciers maken soms ‘bedrijfsblind’. Dan bestaat het gevaar dat u teveel betaalt, zo ook voor acetyleengas. Het gespecialiseerde team van INKOPER MKB neemt uw leveranciers en hun tarieven kritisch onder de loep en komt met suggesties en alternatieven waar nodig. Door de bundeling van uw inkoopkracht met die van collega-bedrijven door INKOPER MKB, kunt u bij leveranciers profiteren van condities die voor veel grotere organisaties gelden. Dit alles zonder dat u concessies doet in uw zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit. Dus collectieve inkoop met behoud van uw eigen identiteit.

Op de volgende gebieden kunnen wij u van dienst zijn: 

U bent van harte welkom. 

INKOPER MKB

Binnenzeestraat 17
1446 AB  Purmerend
Tel: 0299 – 82 09 70
E-mail: info@inkopermkb.nl

Direct een offerte voor nieuwe cilinders menggassen Aanvragen doet u HIERONDER.

 

Adviesaanvraag Acetyleen gas →

 

Op zoek naar een geschikte acetyleenfles? Wij bieden u acetyleengas (C2H2) aan in verschillende zuiverheden en gasflessen. Enige informatie.

Inkoper MKB, is samen met onze internationaal gerenommeerde producent van acetyleen, Air Liquide,  een leverancier van acetyleen gasflessen. Acetyleen gasflessen worden soms ook wel ‘opgelost acetyleen flessen’ en ‘D A-gasflessen’ genoemd. Dit zijn speciale types van koolstoflegering stalen cilinderschalen, gevuld met een monolithische poreuze massa. Poreuze massa is niets anders dan een chemische stof (calciumsilicaat) met een poreusheid van 90-92 %, waarin oplosmiddelen zoals aceton of DMF worden toegevoegd voor het verder oplossen van acetyleengas. Acetyleen is een licht ontvlambaar en onstabiel gas bij hoge druk en moet worden opgelost in een oplosmiddel zoals aceton of DMF (dimethaylformamide). Om veiligheidsredenen zijn alle acetyleen gasflessen over het algemeen uitgerust met Fusible Plugs, wat niets anders is dan een veiligheidsvoorziening zodat de fles niet explodeert / wegvliegt in geval van brand in de cilinder.

Opslag van acetyleen zonder enig oplosmiddel is helemaal niet aan te raden vanwege de zeer onstabiele aard bij hoge druk. Dit is een ernstig veiligheidsprobleem voor acetyleen flessen om altijd voldoende hoeveelheid oplosmiddel te hebben om acetyleengas te verzadigen dat nodig is om in een cilinder te worden gevuld. Alle flessen met acetyleengas zijn volgens de officiële  normen uitgerust. Voor de veiligheid zijn alle acetyleen gasflessen uitgerust met een in de fabriek gemonteerde klepbeschermkap. 

Meer achtergrondinformatie over Acetyleengas

Acetyleen (IUPAC-naam: ethyne) is een eenvoudige alkyne chemische verbinding met de formule C2H2. Het is een zeer licht ontvlambare en onstabiele koolwaterstof, die gebruikt wordt als brandstof, lasgas en chemische grondstof. Door de instabiliteit en vluchtigheid wordt het meestal in een oplossing bewaard. De meest voorkomende toepassingen van acetyleen zijn als lasgas en als chemische grondstof voor polyethyleenkunststoffen en acryl. Acetyleen (acetyleen [sic]) wordt typisch gebruikt met zuurstof voor het lassen, snijden, solderen, vlamharden en meer van oxyacetyleencilinders. Acetyleen is licht ontvlambaar en heeft een zeer breed ontvlambaarheidsbereik – van een onderste ontvlambaarheidsgrens (LFL) van 2,5% tot een bovenste ontvlambaarheidsgrens (UFL) van 81%. Acetyleen is een kleurloos gas met een knoflookgeur.

Informatie over de producent van onze acetyleenfles, Air Liquide

Air Liquide Groep is wereldwijd marktleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. De Groep is aanwezig in 80 landen, heeft ruim 50.000 medewerkers in dienst en bedient meer dan 2 miljoen klanten en patiënten.

Zuurstof, stikstof en waterstof behoren sinds de oprichting van de Groep in 1902 tot de kernactiviteiten van de onderneming.

 

Adviesaanvraag Acetyleen gas →

 

Als ondernemer in de Automotive branche, is het vinden van betrouwbare partners die helpen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen van onschatbare waarde. De diensten van INKOPER MKB hebben niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar hebben ook impact gehad op de efficiëntie en financiën binnen ons bedrijf. Hier is waarom:

Ontzorgen: Het team INKOPER MKB begrijpt de behoeften van ons als geen ander. Door INKOPER MKB in te schakelen, kunnen wij ons concentreren op de kernactiviteiten van ons bedrijf. Het selecteren van leveranciers, het onderhandelen over prijzen, ze hebben alle zorgen uit handen genomen, wat me waardevolle tijd en energie heeft bespaard.

Collectieve Korting: Één van de meest opvallende voordelen van samenwerken met INKOPER MKB is het verkrijgen van toegang tot collectieve kortingen. Door de krachten te bundelen met andere bedrijven, hebben wij geprofiteerd van aanzienlijke besparingen op onze inkoopkosten.

Totaal Aanbod: Wat INKOPER MKB onderscheidt, is hun uitgebreide totaal aanbod. Niet alleen hebben ze geholpen bij het vinden van leveranciers voor mijn standaardbehoeften, maar ze hebben ook op maat gemaakte oplossingen geboden voor specifieke vereisten van mijn bedrijf. Of het nu gaat om telefonie, afval of industriële gassen, ze hebben een breed scala aan producten en diensten beschikbaar, waardoor we één centrale partner hebben voor de inkoop. Ook voor de rest van de medewerkers is er nog maar één leverancier, zodat er niet vreemd wordt ingekocht.

Al met al kunnen wij INKOPER MKB van harte aanbevelen aan elke ondernemer in het MKB-segment die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en kostenbesparende inkooppartner. Hun vermogen om te ontzorgen, collectieve kortingen te bieden en een uitgebreid totaal aanbod te leveren, heeft ons bedrijf Merkservice Vught B.V getransformeerd en mijn operationele lasten verlicht. Met INKOPER MKB aan mijn zijde, zijn wij vol vertrouwen over de toekomst van mijn bedrijf en kijken wij uit naar een voortdurende samenwerking met het team van INKOPER MKB.

Samir Bousetta, Merkservice Vught B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!