Uw besparing, onze zorg!

Bedrijfsafval, papier en karton afvoeren

INKOPER MKB biedt scherpe collectieve contracten voor de inzameling van bedrijfsafval en papier & karton. Dit in samenwerking met Renewi. Één van de grootste specialisten voor de inzameling van afval & recycling in Nederland. Iedere afvalstroom wordt zoveel als mogelijk gescheiden ingezameld, zodat uw afval circulair kan worden verwerkt.

INKOPER MKB monitort voortdurend de markt voor afvalinzameling. Daarom betaalt u als zakelijke klant van INKOPER MKB nooit meer teveel. Afgelopen jaren kwamen wij bij uw collega-ondernemers vaak tegen, dat het tarief jaarlijks is geïndexeerd. Dit terwijl de verwerkingstarieven van brandbaar restafval door overcapaciteit de afgelopen jaren zijn gedaald. U hoort van deze tariefdalingen in onze optiek ook mee te profiteren. Als klant van INKOPER MKB behoort zoiets voorgoed tot het verleden. Wij monitoren de markt voor afvalstoffen en bij dalingen daalt uw abonnementstarief gewoon mee. Wel zo eerlijk toch?

Direct aanmelden of een offerte aanvragen voor de inzameling bedrijfsafval, papier of karton?

Adviesaanvraag Afvalverwerking →

bedrijfsafval container
papier/karton container

Formaat containers:

  • 240 ltr.
  • 660 ltr.
  • 1100 ltr.
  • 1300 ltr
  • 1600 ltr.

Ledigingsfrequentie:

  • 2 x per week
  • 1 x per week
  • 1 x per 2 weken
  • 1 x per 4 weken

Door de grote verscheidenheid aan containers en ledigingsfrequenties kunnen we bijna aan al uw afvoer wensen voldoen. Met een vaste ledigingsfrequentie bent u verzekerd dat uw afvalstroom wekelijks, 1 keer per 2 weken of 1 keer per 4 weken wordt afgevoerd. Voor bedrijfsafval en papier- & kartonafval werkt INKOPER MKB met een vast all-in tarief. Daarnaast kunnen ook containers voor eenmalig gebruik worden geleverd.

Adviesaanvraag Afvalverwerking →

Afval scheiden:

Afval scheiden wordt vanuit gemeentes, milieudiensten en brancheorganisaties steeds meer gestimuleerd. Standaard wordt papier van het bedrijfsafval gescheiden. Hiervoor zijn er stichtingen zoals Groen gedaan (duurzaam repareren) die binnen de Automotive branche er op toeziet dat de aangesloten bedrijven op ene milieuvriendelijke manier repareren, herstellen en/of onderhoud uitvoeren.

Glas, papier en karton, groente, fruit en tuinafval (gft), klein chemisch afval, plastic, blik, drinkpakken, elektrische apparaten, grof tuinafval, bouwafval, textiel en restafval worden allemaal apart verwerkt. INKOPER MKB kan deze afvalstromen ook voor u inregelen, zodat u alles bij een partij heeft ondergebracht.

Werkwijze INKOPER MKB:

INKOPER MKB verzorgt de opzegging bij uw huidige leverancier tot en met het plaatsen van de nieuwe containers, zonder dat u hier last van ondervindt. Heeft u vragen over facturen of het verder scheiden van afval, dan bent u bij INKOPER MKB ook aan het juiste adres. Sinds 2009 verzorgt INKOPER MKB al voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) het inregelen van de afvalstromen.

Adviesaanvraag Afvalverwerking →

Uw nieuwe overeenkomst afsluiten of een offerte ontvangen? Neem HIER contact op voor meer informatie over de collectieve condities voor bedrijfsafval en papier & karton.

Getagd
,
,
,

INKOPER MKB heeft ons zeer goed geholpen

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Vakgarage Wolters

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!