Uw besparing, onze zorg!

Contact Afvalverwerking

Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van de contactgegevens of via onderstaand contactformulier.

INKOPER B.V.
Binnenzeestraat 17
1446 AB Purmerend

Tel: 0299 82 09 70
Fax: 084 83 69 275
E-mail: info@inkopermkb.nl
www.inkopermkb.nl

IBAN NL93 RABO 0152849041 – KvK nr. 55121322 – BTW NL851574403B01

  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kostenbewuste aanpak van de projecten is een noodzaak in de huidige economie. Binnen Kramer Staaltechniek B.V. beschikken wij over de mogelijkheden om de productiekosten zo laag mogelijk te houden door het aanwezige machinepark. Naast het machinepark is het ook belangrijk dat de leveranciers waar wij mee werken kostenbewust zijn. Op het gebied van facilitaire zaken zijn wij daarom de samenwerking aangegaan met INKOPER MKB.

De werkwijze van INKOPER MKB past bij onze kostenbewuste aanpak. Zij beheren onze facilitaire contracten. Zij selecteren op basis van goede leveranciers, scherpe tarieven en voorwaarden. Omdat zij alles regelen hebben wij één aanspreekpunt voor het onderhoud aan de blusmiddelen, compressoren, overheaddeuren, maar ook de inzameling van het afval en levering van elektriciteit en gas.

Naast deze facilitaire producten gaan we ook gebruik maken van de voorwaarden voor de levering van industriële gassen. Als een van de weinige leveranciers heeft INKOPER MKB een bruikleen constructie voor de cilinders. Een tarief per cilinder zonder extra bijkomende kosten en doorlopende huurbedragen. Wij kunnen nu per lasnaad aangeven wat de kosten zijn. Hierdoor kunnen wij exact aangeven wat de kosten per project zijn. Een samenwerking met INKOPER MKB is dus voor ons een echte kostenbewuste keuze. Zowel op het gebied van scherpe tarieven alsmede de tijd die wij besparen omdat zij zaken voor ons uitzoeken.

Raymond Hoek, Kramer Staaltechniek B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!