Uw besparing, onze zorg!

We zijn verhuisd

Na 8 jaar gevestigd te zijn op de Weberstraat 52 zijn wij verhuisd. Na mooie herinneringen te hebben opgebouwd en een goede groei hebben doorgemaakt, werd het tijd voor iets nieuws. INKOPER MKB groeide uit haar jas.
Vanaf vandaag zijn wij te vinden op de Binnenzeestraat 17 te Purmerend, met meer ruimte en goede klimaatbeheersing is een betere werkomgeving gecreëerd. Waardoor INKOPER MKB u nog beter kan ondersteunen en klaar is voor de toekomst.

De Verhuizing

Afgelopen week zijn wij begonnen met de kasten leeg te halen. Vele handen maken ligt werk, dus binnen een paar uur stond alles verhuis klaar. Op vrijdag 21 juni waren 8:00 uur de verhuizers klaar om alle bureaus, kasten en dossiers te verhuizen. Gedurende de hele dag zijn wij bereikbaar gebleven, doormiddel van een stand-by pc.

Door de verhuizing niet zelf uit te voeren, waren wij vrijdagmiddag al in de gelegenheid alle computers aan te sluiten en het kantoor in te richten. Hierdoor is INKOPER MKB op maandag 24 juni gereed om door te groeien en aan nieuwe herinneringen te werken.

Door de inzet van de verhuizers en natuurlijk onze eigen medewerkers konden we met het voltallige personeel een mooie vrijdagmiddagborrel houden. Natuurlijk om te toosten op deze mooie stap vooruit.

Vanaf heden vindt u ons op:

Binnenzeestraat 17
1446 AB Purmerend

 

De samenwerking sinds 2010 met INKOPER MKB bespaart bij ruim 40% van onze Vakgarages gemiddeld € 1.650,- per garage. Daarnaast neemt INKOPER MKB de drukke garagist de zorgen uit handen in de selectie van en overstap naar leveranciers voor onder meer het onderhoud aan hefbruggen, afvalinzameling, energie en telefonie!

Wilt u meer weten over Stichting Vakgarage ?

Vishal Durgaram, Stichting Vakgarage

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!