Uw besparing, onze zorg!

We zijn verhuisd

Na 8 jaar gevestigd te zijn op de Weberstraat 52 zijn wij verhuisd. Na mooie herinneringen te hebben opgebouwd en een goede groei hebben doorgemaakt, werd het tijd voor iets nieuws. INKOPER MKB groeide uit haar jas.
Vanaf vandaag zijn wij te vinden op de Binnenzeestraat 17 te Purmerend, met meer ruimte en goede klimaatbeheersing is een betere werkomgeving gecreëerd. Waardoor INKOPER MKB u nog beter kan ondersteunen en klaar is voor de toekomst.

De Verhuizing

Afgelopen week zijn wij begonnen met de kasten leeg te halen. Vele handen maken ligt werk, dus binnen een paar uur stond alles verhuis klaar. Op vrijdag 21 juni waren 8:00 uur de verhuizers klaar om alle bureaus, kasten en dossiers te verhuizen. Gedurende de hele dag zijn wij bereikbaar gebleven, doormiddel van een stand-by pc.

Door de verhuizing niet zelf uit te voeren, waren wij vrijdagmiddag al in de gelegenheid alle computers aan te sluiten en het kantoor in te richten. Hierdoor is INKOPER MKB op maandag 24 juni gereed om door te groeien en aan nieuwe herinneringen te werken.

Door de inzet van de verhuizers en natuurlijk onze eigen medewerkers konden we met het voltallige personeel een mooie vrijdagmiddagborrel houden. Natuurlijk om te toosten op deze mooie stap vooruit.

Vanaf heden vindt u ons op:

Binnenzeestraat 17
1446 AB Purmerend

 

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!