Uw besparing, onze zorg!

Vertrouw op onze incassodiensten

Uw openstaande vorderingen laten incasseren in de minnelijke fase op basis van “No Cure, No Pay” en dat zonder abonnementskosten? Dat kan met INKOPER MKB en onze incasso partner Trust krediet beheer (TKB).

Verbeterde incassodiensten:

Bij Trust Krediet Beheer (TKB) is men voortdurend bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Zij hebben geïnvesteerd in geavanceerde technologieën en processen om uw debiteurenbeheer te optimaliseren. De efficiënte en effectieve incassomethoden zorgen ervoor dat openstaande vorderingen sneller worden geïnd, terwijl tegelijkertijd uw klantrelaties in stand worden gehouden.

Klantgerichte aanpak:

Bij Trust Krediet Beheer begrijpen ze dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden zij een persoonlijke aanpak aan, waarbij samen met u op maat gemaakte incassoprocessen worden ontwikkeld, die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Een team van experts staat klaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden. Hierdoor kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.

Juridisch advies en incasso op maat:

TKB begrijpt het belang van juridisch advies bij het innen van openstaande vorderingen. De juridische experts zijn deskundig in lokale wetgevingen en voeren incassoprocedures uit die voldoen aan alle wettelijke vereisten. U kunt erop vertrouwen dat uw incassozaken bij hen in goede handen zijn.

Online incassoportaal:

Bijkomend nieuw voordeel is het online incassoportaal. Met dit portaal heeft u 24/7 toegang tot uw incassodossiers. Hier kunt u de voortgang van de incasso’s volgen en gedetailleerde rapporten bekijken. Dit portaal is ontworpen om uw incassoproces zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Heeft u vragen over de incassodiensten of heeft u een openstaande post die u direct uit handen wilt geven? Dan kunt u contact opnemen met INKOPER MKB. Wij verzorgen de eerste aanmelding, zodat u gebruik maakt van de juiste INKOPER MKB condities bij TKB. U kunt ons bereiken op info@inkopermkb.nl of bel naar 0299-820970. Wij staan klaar om u te helpen.

We betaalden ruim 20 jaar lang jaarlijks huur voor onze lasgascilinders. Door economische schommelingen hadden wij in slechte tijden te veel cilinders in de huur staan en in de goede periode te weinig. Na een rekensom op basis van de extra betaalde daghuur per fles, hebben wij gekozen om over te stappen. Wij hebben de overstap gemaakt naar INKOPER MKB voor het leveren van de industriële gassen. We betalen nu GEEN HUUR meer, bestellen via hun website, levering binnen 3 werkdagen of zelf lokaal ophalen. Dit scheelt ons veel tijd en geld.

Metaalbedrijf Knook Vormgevers in Metaal BV

R. Knook, Knook Vormgevers in Metaal B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!