Uw besparing, onze zorg!

Vertrouw op onze incassodiensten

Uw openstaande vorderingen laten incasseren in de minnelijke fase op basis van “No Cure, No Pay” en dat zonder abonnementskosten? Dat kan met INKOPER MKB en onze incasso partner Trust krediet beheer (TKB).

Verbeterde incassodiensten:

Bij Trust Krediet Beheer (TKB) is men voortdurend bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Zij hebben geïnvesteerd in geavanceerde technologieën en processen om uw debiteurenbeheer te optimaliseren. De efficiënte en effectieve incassomethoden zorgen ervoor dat openstaande vorderingen sneller worden geïnd, terwijl tegelijkertijd uw klantrelaties in stand worden gehouden.

Klantgerichte aanpak:

Bij Trust Krediet Beheer begrijpen ze dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden zij een persoonlijke aanpak aan, waarbij samen met u op maat gemaakte incassoprocessen worden ontwikkeld, die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Een team van experts staat klaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden. Hierdoor kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.

Juridisch advies en incasso op maat:

TKB begrijpt het belang van juridisch advies bij het innen van openstaande vorderingen. De juridische experts zijn deskundig in lokale wetgevingen en voeren incassoprocedures uit die voldoen aan alle wettelijke vereisten. U kunt erop vertrouwen dat uw incassozaken bij hen in goede handen zijn.

Online incassoportaal:

Bijkomend nieuw voordeel is het online incassoportaal. Met dit portaal heeft u 24/7 toegang tot uw incassodossiers. Hier kunt u de voortgang van de incasso’s volgen en gedetailleerde rapporten bekijken. Dit portaal is ontworpen om uw incassoproces zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Heeft u vragen over de incassodiensten of heeft u een openstaande post die u direct uit handen wilt geven? Dan kunt u contact opnemen met INKOPER MKB. Wij verzorgen de eerste aanmelding, zodat u gebruik maakt van de juiste INKOPER MKB condities bij TKB. U kunt ons bereiken op info@inkopermkb.nl of bel naar 0299-820970. Wij staan klaar om u te helpen.

Wij ondernemen ruim 50 jaar, waarbij wij al 10 jaar gebruik maken van de diensten van INKOPER MKB. Met onze activiteiten zoals verkopen, onderhouden, reviseren van scheepsmotoren voor pleziervaartuigen en actief op het gebied van powerboat racing (meerdere Europese titels en een wereldtitel),  willen wij ons zo min mogelijk bezig houden met de facilitaire zaken om het bedrijf draaiend te houden.

Daarvoor hebben we INKOPER MKB in de hand genomen. Zij regelen voor ons de afvalinzameling, energie, verzekeringen en hebben ons geadviseerd bij de levering en plaatsing van zonnepanelen. Doordat wij een partij hebben die ons van de juiste adviezen bedient en daarnaast scherpe tarieven en contractvoorwaarden levert, kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten. Super gemakkelijk zo’n inkooppartner.

Jan-Cees Korteland, Jan Korteland Watersport

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!