Uw besparing, onze zorg!

Van Gansewinkel wordt Renewi

De afvalbedrijven Van Gansewinkel en ShanksLogo Renewi vormen sinds begin 2017 het nieuwe toonaangevende waste-to-productbedrijf Renewi. Tijdens de fusie is voor u administratief alles gelijk gebleven. Vanaf vrijdag 13 oktober 2017 wijzigt de naam Van Gansewinkel Nederland B.V. in Renewi Nederland B.V. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop Van Gansewinkel met u communiceert.

Wat verandert er wel?

Vanaf 13 oktober wordt de nieuwe bedrijfsnaam en nieuwe e-mailadressen gehanteerd? Onderstaand vindt u de praktische veranderingen op een rij:

  • Bij het doen van betalingen is het van belang dat u de nieuwe naam bij betaalopdrachten gebruikt. Ook op bankafschriften én bij automatische incasso zal de nieuwe naam worden vermeld.
  • Stuurt u Renewi een e-mail? Gebruik dan onze nieuwe e-mailadressen die eindigen op @renewi.eu.
  • De nieuwe website is www.renewi.com.

Op veel van de communicatiemiddelen blijven voorlopig nog wel 2 logo’s staan, zodat de overgang naar Renewi voor u snel went.

Wat blijft er gelijk?

Afdelingsnamen, contactpersonen en onderstaande (contact)gegevens blijven hetzelfde:

  • mobiele en vaste telefoonnummers
  • post- en bezoekadressen
  • btw-, KvK- en IBAN-nummers

Ook de service die u van Van Gansewinkel gewend bent, blijft natuurlijk bij Renewi behouden. Dankzij de fusie ervaart u in de toekomst zelfs meer voordelen. Door meer vestigingen en medewerkers ontstaat er een nog betere lokale service en een groter aanbod aan producten, diensten én hoogwaardige kennis.

Vragen over de wijziging van Van Gansewinkel naar Renewi beantwoorden wij bij INKOPER MKB graag voor u.

Al 25% van de James Auto Service organisaties zijn sinds januari 2017 klant geworden bij INKOPER MKB. Deze bedrijven kunnen zich nu focussen op hun core-business, zonder dat de inkoop van de facilitaire zaken op de achtergrond raakt.

Denis van Altena, James Auto Service

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!