Uw besparing, onze zorg!

Tijdelijke actie: GRATIS afvoer afgewerkte olie

Afgewerkte olie Actie

Van maandag 16 oktober t/m vrijdag 27 oktober 16:00, hebben wij weer de jaarlijkse afgewerkte olie actie. Waarbij wij GRATIS afvoer afgewerkte olie kunnen verzorgen. De afvoeropdracht dient meer dan 600ltr afgewerkte olie te betreffen.

Om gebruik te kunnen maken van de actie dient u de opdracht bij INKOPER MKB plaatsen via onderstaande link. Dan bent u direct verzekerd van de juiste condities en een afvoer binnen 14 werkdagen na het plaatsen van de opdracht.

Onderstaand vindt u de tijdelijke actie tarieven & kunt u direct uw opdracht plaatsen.

Afvoerhoeveelheid  Tarief*
 0 – 599ltr  € 75,00
 600 – 2900ltr  GRATIS
 2901 – …..ltr  € -0,015

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Direct uw opdracht plaatsen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De actie geldt voor alle bij INKOPER MKB ingediende opdrachten in de periode van maandag 16 oktober t/m vrijdag 27 oktober tot 16:00 uur.

Namens het team van INKOPER MKB alvast bedankt voor uw opdracht!

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!