Uw besparing, onze zorg!

Samenwerking gestart tussen CarProf en INKOPER MKB

CarProf is de samenwerking aangegaan met INKOPER MKB om de leden van de CarProf organisatie tijd en geld te besparen op het gebied van de inkoop van uw facilitaire zaken. Met een klantenbestand van ruim 500 automotive gerelateerde klanten weet INKOPER MKB wat de CarProf leden kunnen gebruiken. Een goede dienstverlening op het gebied van bijvoorbeeld afvalinzameling, energie, telefonie, onderhoud van hefbruggen, overheaddeuren en brandblussystemen.

Besparingen

INKOPER MKB zorgt bij een aantal leden al voor besparingen van 15 tot 25% op de inkoopkosten door collectieve contracten af te sluiten. Dit komt neer op een kostenreductie van ongeveer € 3700,- per jaar. Daarnaast wordt het volledige opzeg- en aanmeldproces verzorgt voor de leden. INKOPER MKB geeft niet eenmalig een besparing maar blijft continu de markt monitoren. Dit zorgt er voor dat de leden zelf geen tijd en energie meer in het regelen van deze zaken dienen te steken en zich volledig kunnen richten op de kernactiviteiten.

In samenwerking met CarProf biedt INKOPER MKB nu de GRATIS Besparingsscan aan. In deze Besparingsscan worden de huidige tarieven en contractcondities doorgelicht. Op basis van deze uitkomst bepaalt iedere lid of ze gebruik wensen te maken van de INKOPER MKB diensten. Voor iedereen een win-win situatie.

Al 25% van de James Auto Service organisaties zijn sinds januari 2017 klant geworden bij INKOPER MKB. Deze bedrijven kunnen zich nu focussen op hun core-business, zonder dat de inkoop van de facilitaire zaken op de achtergrond raakt.

Denis van Altena, James Auto Service

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!