Uw besparing, onze zorg!

Meetdiensten voor uw Grootverbruik aansluiting

Tot € 400 besparen op meetdiensten grootverbruik via INKOPER MKB

OP DE VOLGENDE GEBIEDEN KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN:

 • Binnen 48 uur een offerte.
 • INKOPER MKB verzorgt fors inkoopvoordeel,
 • Opzegging verzorgt INKOPER MKB voor u.
 • Installatie en certificering van de elektriciteitsmeter, gasmeters en dataloggers
 • Onderhoud van de gas- & elektriciteitmeters, modems en dataloggers
 • Abonnementen t.b.v. het uitlezen van de energie-meters
 • Dagelijkse distributie van de energieverbruik-gegevens aan de netbeheerder
 • Storingsafhandeling

Adviesaanvraag Meetdiensten →

Heeft u grootverbruikaansluiting, dan kunt u fors besparen op de kosten van uw meetbedrijf

Wellicht is het aan uw aandacht ontsnapt, maar de levering van energie is gescheiden van het netbeheer en het transport van gas en elektriciteit. Daarmee zijn de meetdiensten van aansluitingen van grootverbruikers van energie ‘op de vrije markt’ gekomen. INKOPER MKB heeft een marktonderzoek gehouden en er blijkt bij veel klanten van INKOPER MKB een extra besparing te realiseren die kan oplopen tot € 400,- excl. btw.

Wat kan INKOPER MKB voor u betekenen als het om uw meetbedrijf of meetdiensten voor grootverbruik gaat?

Heeft u een grootverbruikaansluiting dan bent u hierdoor verplicht een meetdienst bij een meetbedrijf af te nemen. Deze dienstverlening werd vroeger altijd via de netbeheerder in rekening gebracht. Recentelijk zijn zogezegd de netbeheerkosten en meetdiensten losgekoppeld. In tegenstelling tot het netbeheer is er voor de meetdiensten de mogelijkheid om voor een andere leverancier te kiezen.
INKOPER MKB verzorgt al de levering van elektra en gas, met name voor het MKB. Met betrekking tot het grootverbruik en de liberalisering van het grootzakelijke meetbedrijf, willen wij dat bedrijven met een grootverbruikaansluiting stevig moeten kunnen profiteren van onze lagere tarieven als het gaat om meetdiensten.

Ontvangt u facturen van een meetbedrijf als o.a. Fudura of Joulz, dan kunt u besparen!

INKOPER MKB maakt een collectieve korting mogelijk op de meetdiensten voor grootverbruikers. Het is mogelijk 5% tot 30% in te kopen onder de reguliere tarieven voor meetdiensten van een landelijk groot meetbedrijf als Fudura, Kenter of Stedin.
Hoe INKOPER MKB dat doet? Wij werken altijd samen met grote, betrouwbare partners. Op het gebied van meetdiensten voor grootverbruikaansluitingen zijn collectieve afspraken gemaakt met Kenter B.V.. Waardoor INKOPER MKB in staat is om u zeer aantrekkelijke en vooral scherpe voorwaarden op het gebied van meetdiensten voor een grootverbruikaansluiting m.b.t. energie aan te bieden.

Klik hieronder om u meetdiensten goed en voordelig te laten regelen door INKOPER MKB

Adviesaanvraag Meetdiensten →

Wat doet het meetbedrijf voor u en hoe kunt u profiteren van het INKOPER MKB-aanbod:

Op de volgende gebieden kunnen wij u van dienst zijn:

 • Installatie en certificering van de elektriciteitsmeter, gasmeters en dataloggers
 • Onderhoud van de gas- & elektriciteitmeters, modems en dataloggers
 • Abonnementen t.b.v. het uitlezen van de energie-meters
 • Dagelijkse distributie van de energieverbruik-gegevens aan de netbeheerder
 • Storingsafhandeling
 • INKOPER MKB verzorgt naast een fors inkoopvoordeel, ook voor de opzegging bij uw huidige meetbedrijf en aanmelding bij onze partner Kenter B.V..

Wat doet het meetbedrijf voor u?

 1. Onze partner biedt als meetbedrijf grootzakelijke gebruikers van energie, diensten betreffende het vervangen van de elektriciteitsmetingen en gasmetingen, het certificeren van de nieuwe elektriciteitsmetingen en vervolgens de datacollectie en validatie en het doorgeven van de meetdata aan de netbeheerder.
 2. Daarnaast onderhoudt men de metingen en lossen de expert-monteurs de storingen voor u op.
 3. Bij het wisselen van de elektra-metingen vindt er geen onderbreking van de stroom plaats. Bij het wisselen van gasmetingen is er wel onderbreking van het gas, gedurende maximaal 1 uur.
 4. De meetverantwoordelijke verzorgt de retournering van de uitgebouwde metingen naar de vorige meetbedrijven. INKOPER MKB verzorgt de opzegging van uw huidige meetdienst.
 5. Na 6 jaar dienen de elektriciteitsmetingen opnieuw gecertificeerd te worden. Deze zorg wordt ook voor u door INKOPER MKB uit handen genomen.
 6. In het maandelijkse tarief voor meetdiensten voor een grootverbruik aansluiting zijn de volgende elementen opgenomen:
  – Installatie en certificering van de elektriciteitsmeters, gasmeters en dataloggers.
  – Huur van de elektriciteitsmeters, modems, gasmeters en dataloggers (uitgezonderd BP metingen – deze worden aangeschaft)
  – GSM/GPRS-abonnementen ten behoeve van datacollectie en validatie
  – Dagelijkse distributie van de gegevens naar de netbeheerder
  – Onderhoud van de elektriciteitsmetingen en gasmetingen en storingsafhandeling

U bent van harte welkom.

INKOPER MKB
Binnenzeestraat 17
1446 AB Purmerend
Tel: 0299 – 82 09 70
E-mail: info@inkopermkb.nl

Aanvraagformulier Meetdienst Grootverbruik

Ik wil graag tot € 400 besparen op Meetdiensten Grootverbruik, conform INKOPER MKB condities.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vraag HIER naar de voorwaarden.

  James Auto Service

  Doordat wij aangesloten zijn bij James Autoservice, zijn wij bekend geraakt met INKOPER MKB. Als autobedrijf staan wij voor het leveren van goede kwaliteit, redelijke prijzen en een snelle service. INKOPER MKB heeft ons middels hun Besparingsscan overtuigd om de facilitaire zaken via hen te laten verlopen. In vergelijking met onze eigen leveranciers en voorwaarden, konden wij ruim € 2000,- besparen op het gebied van afval, industriële gassen, hefbrugonderhoud, bedrijfskleding en poetsdoeken.

  In eerste instantie hebben wij gekozen om over te stappen voor de inzameling van afval en industriële gassen. We waren aanvankelijk huiverig om deze contracten uit handen te geven, maar INKOPER MKB heeft het tegendeel bewezen. Zij hebben onze bestaande contracten opgezegd en de nieuwe contracten tijdig en probleemloos ingeregeld. Waarbij INKOPER MKB staat voor de kwaliteit, scherpe tarieven en goede service.

  Nu wij al vier jaar gebruikmaken van de diensten van INKOPER MKB, hebben wij het producten- en dienstenpakket van INKOPER MKB verder uitgebreid. Wij beschouwen de kostenbesparing en INKOPER MKB als aanspreekpunt voor onze vragen en opdrachten als een echte aanwinst voor onze bedrijfsvoering.

  Marco Tiggelman, Autobedrijf Tiggelman B.V.

  Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!