Uw besparing, onze zorg!

INKOPER MKB klanten krijgen 2GB extra mobiele data

KPN is in een vrijgevige bui en vergroot voor de maand december de databundels van alle klanten met 2GB. Daar hoef je als klant van INKOPER MKB dus niets voor te doen. De extra gigabytes duiken vanzelf op als je in de KPN-app naar je datalimiet kijkt.

KPN-gebruikers hebben tot en met 31 december de kans om de 2GB op te maken, daarna keert je datalimiet automatisch terug naar de oorspronkelijke hoeveelheid. Om je voordeel te doen met de actie heb je een KPN Mobiel abonnement nodig, al zijn er kleine verschillen per abonnement.

Zo hebben gebruikers die al mobiel internet hadden vanaf 1 december de 2GB extra, maar moeten KPN-gebruikers met een abonnement zonder mobiele databundel tot vijf december wachten om er gebruik van te maken. Klanten met onbeperkt internet krijgen 2GB op 4G-snelheid.

Ook als je in december klant wordt bij KPN of je abonnement verlengt kun je de bonus 2GB benutten. De MB’s kunnen gedeeld worden maar werken niet in het buitenland. KPN Compleet gebruikers krijgen daarnaast geen verdubbeling van de 2GB.

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!