Uw besparing, onze zorg!

Formulier Katalysatoren

Ik wil graag een analyse aanvragen, voor het afvoeren van mijn katalysatoren, conform INKOPER MKB afspraken. Na het plaatsen van de opdracht, zal A&M Recycling contact met u opnemen.

Er dienen minimaal 5 katalysatoren aangeboden te worden tbv een analyse.

  • Adresgegevens

  • Hidden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heerlien & Adema is een full-service jachtwerf. Dit houdt in dat alle soorten en type schepen bij ons terecht kunnen voor onderhoud, restauratie of een complete refit. Bij het onderhouden, restaureren of refitten van de schepen komen er vele afvalstromen vrij. Om te zorgen dat deze afvalstromen op de juiste wijze ingezameld en gerecycled of verwerkt kunnen worden hebben wij INKOPER MKB in de arm genomen. 

Zij denken met ons mee hoe lijmen, kitten, verfresten, afgewerkte olie en andere vrijgekomen afvalstromen afgevoerd kunnen worden. Door het onder te brengen bij INKOPER MKB hebben we één vast aanspreekpunt voor dit product. Waarbij scherpe tarieven en goede inzamelvoorwaarden worden gewaarborgd. Daarnaast hebben wij ook de milieuboekhouding voor de desbetreffende instanties goed op orde. Kwaliteit en degelijkheid is voor ons zelfsprekend en dat hebben we ook gevonden bij INKOPER MKB als inkooppartner.

Jachtwerf Heerlien & Adema te Workum

Harry Adema, Heerlien & Adema – Full-service jachtwerf

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!