Uw besparing, onze zorg!

Afvoeropdracht afgewerkte olie

Ik wil graag mijn afgewerkte olie laten afvoeren (acceptatievoorwaarden). De inzameling wordt uitgevoerd gedurende een reguliere inzamelroute van de inzamelaar. De inzameling zal plaatsvinden uiterlijk 2 weken na binnenkomst van de opdracht.

Plaats onderstaand uw opdracht:

  • Adresgegevens

  • Hidden


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor de integrale inzameltransactie wordt tot en met een inname van 1800 kg een reguliere tijdsduur van 30 minuten beschikbaar gesteld. Ingeval het aantal liters meer bedraagt dan 1800 kg wordt een extra tijd gegeven van 15 minuten per 900 kg of een van deze ratio afgeleide proportionele tijdsduur. In de situatie dat de inzameling meer tijd vergt, bijvoorbeeld doordat er moeilijk toegang tot de locatie te krijgen is, de handeling ter plaatse problemen geeft, wordt de extra tijd separaat doorberekend. Binnen 24 uur ontvangt u vanuit Wubben/Avista oil een digitale kopie van het afvoerbewijs.

Alles goed geregeld!

INKOPER MKB verzorgt sinds 2012 al de inkoop van een aantal producten, zoals energie, restafval, onderhoud aan de overheaddeuren en blusmiddelen. Ik hoef niet zelf meer naar de tarieven en voorwaarden van deze contracten te kijken, INKOPER MKB zorgt dat deze scherp blijven. Dit scheelt mij veel uitzoekwerk!

Peter Romp, Hemmo Romp Autodemontage

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!