Uw besparing, onze zorg!

Afvoeropdracht afgewerkte olie

Ik wil graag mijn afgewerkte olie laten afvoeren. De inzameling wordt uitgevoerd gedurende een reguliere inzamelroute van de inzamelaar. De inzameling zal plaatsvinden uiterlijk 2 weken na binnenkomst van de opdracht.

Plaats onderstaand uw opdracht:

  • AdresgegevensVoor de integrale inzameltransactie wordt tot en met een inname van 2.000 liter een reguliere tijdsduur van 30 minuten beschikbaar gesteld. Ingeval het aantal liters meer bedraagt dan 2.000 wordt een extra tijd gegeven van 15 minuten per 1.000 liter of een van deze ratio afgeleide proportionele tijdsduur. In de situatie dat de inzameling meer tijd vergt, bijvoorbeeld doordat er moeilijk toegang tot de locatie te krijgen is, de handeling ter plaatse problemen geeft, wordt de extra tijd separaat doorberekend.

INKOPER MKB klant Willem Schoon Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!