Uw besparing, onze zorg!

Afvoeropdracht afgewerkte olie

Ik wil graag mijn afgewerkte olie laten afvoeren (acceptatievoorwaarden). De inzameling wordt uitgevoerd gedurende een reguliere inzamelroute van de inzamelaar. De inzameling zal plaatsvinden uiterlijk 2 weken na binnenkomst van de opdracht.

Plaats onderstaand uw opdracht:

  • Adresgegevens

  • Hidden


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor de integrale inzameltransactie wordt tot en met een inname van 2.000 liter een reguliere tijdsduur van 30 minuten beschikbaar gesteld. Ingeval het aantal liters meer bedraagt dan 2.000 wordt een extra tijd gegeven van 15 minuten per 1.000 liter of een van deze ratio afgeleide proportionele tijdsduur. In de situatie dat de inzameling meer tijd vergt, bijvoorbeeld doordat er moeilijk toegang tot de locatie te krijgen is, de handeling ter plaatse problemen geeft, wordt de extra tijd separaat doorberekend.

Sinds 2010 ben ik al klant bij INKOPER MKB. Zij regelen onze zaken voor wat betreft de producten waar ik zelf geen tijd aan wil besteden.
Vorig jaar is INKOPER MKB gestart met het gefaseerd inkopen van mijn energie. Hierdoor koopt INKOPER MKB rechtstreeks op de energiebeurs mijn energie in, waardoor ik vorig jaar weer 8% op mijn energiekosten bespaard heb. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en dat zij alles regelen. Ik krijg alleen de informatie die voor mij van belang is, zodat ik altijd op de hoogte ben wat er gaat gebeuren.

Autobedrijf Jan Snel B.V

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!