Uw besparing, onze zorg!

Afvoeropdracht afgewerkte olie

Ik wil graag mijn afgewerkte olie laten afvoeren (acceptatievoorwaarden). De inzameling wordt uitgevoerd gedurende een reguliere inzamelroute van de inzamelaar. De inzameling zal plaatsvinden uiterlijk 2 weken na binnenkomst van de opdracht.

Plaats onderstaand uw opdracht:

  • Adresgegevens

  • Hidden


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor de integrale inzameltransactie wordt tot en met een inname van 1800 kg een reguliere tijdsduur van 30 minuten beschikbaar gesteld. Ingeval het aantal liters meer bedraagt dan 1800 kg wordt een extra tijd gegeven van 15 minuten per 900 kg of een van deze ratio afgeleide proportionele tijdsduur. In de situatie dat de inzameling meer tijd vergt, bijvoorbeeld doordat er moeilijk toegang tot de locatie te krijgen is, de handeling ter plaatse problemen geeft, wordt de extra tijd separaat doorberekend. Binnen 24 uur ontvangt u vanuit Wubben/Avista oil een digitale kopie van het afvoerbewijs.

We betaalden ruim 20 jaar lang jaarlijks huur voor onze lasgascilinders. Door economische schommelingen hadden wij in slechte tijden te veel cilinders in de huur staan en in de goede periode te weinig. Na een rekensom op basis van de extra betaalde daghuur per fles, hebben wij gekozen om over te stappen. Wij hebben de overstap gemaakt naar INKOPER MKB voor het leveren van de industriële gassen. We betalen nu GEEN HUUR meer, bestellen via hun website, levering binnen 3 werkdagen of zelf lokaal ophalen. Dit scheelt ons veel tijd en geld.

Metaalbedrijf Knook Vormgevers in Metaal BV

R. Knook, Knook Vormgevers in Metaal B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!