Uw besparing, onze zorg!

Een nieuw jaar een nieuw gezicht

foto TomWij zijn blij dat we het team van INKOPER MKB in 2017 hebben kunnen versterken met de nieuwe accountmanager Tom Oostervink. Binnen het team van INKOPER MKB gaat Tom zich richten op het werven van nieuwe klanten en het beheren van de bestaande klanten. Tom is na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de softwarebranche voor HR en Salarisadministratie in contact gekomen met INKOPER MKB.

De kennis met betrekking tot de HR en Salarisadministratie zit dus wel goed bij Tom. Voor alle andere producten die INKOPER MKB aan kan bieden loopt Tom op dit moment mee met zowel de binnen- als buitendienst, om zich de specifieke kennis zo snel mogelijk eigen te maken.

Met Tom denken wij de bestaande klanten een zeer goede relatiemanager te bieden en de salesactiviteiten een extra boost te kunnen geven. Tom zit buiten werktijd ook niet stil. Vaak is hij buiten te vinden en dan met name op of rond de hockeyvelden in Noord-Holland.

Wenst u in contact te komen met Tom? Dat kan natuurlijk via de e-mail tom.oostervink@inkopermkb.nl of door te bellen met 0299-820970.

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!