E-mail: info@inkopermkb.nl Tel: 0299 - 820970

Een nieuw jaar een nieuw gezicht

foto TomWij zijn blij dat we het team van INKOPER MKB in 2017 hebben kunnen versterken met de nieuwe accountmanager Tom Oostervink. Binnen het team van INKOPER MKB gaat Tom zich richten op het werven van nieuwe klanten en het beheren van de bestaande klanten. Tom is na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de softwarebranche voor HR en Salarisadministratie in contact gekomen met INKOPER MKB.

De kennis met betrekking tot de HR en Salarisadministratie zit dus wel goed bij Tom. Voor alle andere producten die INKOPER MKB aan kan bieden loopt Tom op dit moment mee met zowel de binnen- als buitendienst, om zich de specifieke kennis zo snel mogelijk eigen te maken.

Met Tom denken wij de bestaande klanten een zeer goede relatiemanager te bieden en de salesactiviteiten een extra boost te kunnen geven. Tom zit buiten werktijd ook niet stil. Vaak is hij buiten te vinden en dan met name op of rond de hockeyvelden in Noord-Holland.

Wenst u in contact te komen met Tom? Dat kan natuurlijk via de e-mail tom.oostervink@inkopermkb.nl of door te bellen met 0299-820970.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Copyright 2017 INKOPER MKB