Uw besparing, onze zorg!

EUROREPAR CAR SERVICE kiest voor INKOPER MKB

Vanuit EUROREPAR CAR SERVICE worden leden ondersteund om zo efficiënt mogelijk te kunnen ondernemen. De werkdruk is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen door nieuwe regelgeving, complexere producten en uiteraard gebrek aan personeel. Hiervoor heeft EUROREPAR CAR SERVICE nu een samenwerking met INKOPER MKB opgezet. Zodat de leden van EUROREPAR CAR SERVICE efficiënter kunnen ondernemen. INKOPER MKB ondersteunt sinds 2009 voornamelijk autobedrijven met de inkoop van facilitaire producten.

afval inzameling

Een voorbeeld is de diversiteit aan afvalstromen binnen uw bedrijf.

Voor iedere afvalstroom die vrijkomt in de werkplaats, heeft INKOPER MKB een passende oplossing; van oliefilters, luchtfilters, afgewerkte olie tot het legen en keuren van de slibput. Door gebruik te maken van specialistische inzamelaars, is het service niveau goed en zijn de tarieven scherp. Daarnaast worden de tarieven en kwaliteit jaarlijks tegen het licht gehouden, zodat uw voorwaarden en service altijd goed zijn. Alle communicatie verloopt via INKOPER MKB zodat u voor een groot aantal leveranciers één aanspreekpunt heeft.

INKOPER MKB heeft naast afspraken voor afval, ook voor diverse andere producten inkoopafspraken gemaakt. Denk hierbij aan: Keuren van hefbruggen, overheaddeuren, inzetten van bedrijfskleding, vaste en mobiele telefonie. Maar ook het adviseren en inkopen omtrent energie en zonnepanelen is in deze onzekere energiemarkt vaak gewenst.

U bent gewend van EUROREPAR CAR SERVICE dat zij u ondersteunen en daar sluit INKOPER MKB zich graag bij aan. Het advies van INKOPER MKB is vrijblijvend en geeft aan of de huidige leveranciers nog steeds voldoen aan de normen van deze tijd.


Meer weten over samenwerken met INKOPER MKB?

Wij zijn te bereiken via 0299-820970 of kijk op www.INKOPERMKB.nl.

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Schoon Automotive

Willem Schoon, Schoon Automotive

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!