Uw besparing, onze zorg!

Energietoeslag bij Elis

Elis is onze multi-service facilitair dienstverlener die het mogelijk maakt om veilig en hygiënisch te werken. Zij leveren textiele en bedrijfshygiëne oplossingen zoals bedrijfskleding,  cleanroomproducten, handhygiëne, matten, ongedierte bestrijdingsmiddelen en poetsdoeken. Elis zorgt er voor dat uw producten (bedrijfskleding, poetsdoeken, schoonloopmatten) worden geleverd, onderhouden en gereinigd.

In haar productieprocessen gebruikt Elis veel energie. Door de verhoogde vraag naar aardgas en de daaraan gekoppelde hoge gasprijs maakt onder andere elektriciteit en warmte duurder. Ook Elis wordt geconfronteerd met deze hogere energieprijzen. Door de onverwacht gestegen energietarieven wordt Elis in het productieproces onevenredig hard geraakt.

Om die reden berekent Elis, per 1 oktober, een energietoeslag aan haar en onze klanten door. De toeslag is gebaseerd op de omvang van de te leveren dienstverlening. INKOPER MKB zal er voor zorgdragen dat indien de mogelijkheid zich aanbiedt door lagere energietarieven, dat de toeslag ook weer komt te vervallen.

Heeft u vragen naar aanleiding van de energietoeslag of een ander product. Dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Wij zijn te bereiken op info@inkopermkb.nl of telefonisch op 0299-820970.

Al 25% van de James Auto Service organisaties zijn sinds januari 2017 klant geworden bij INKOPER MKB. Deze bedrijven kunnen zich nu focussen op hun core-business, zonder dat de inkoop van de facilitaire zaken op de achtergrond raakt.

James Auto Service

James Auto Service, James Auto Service

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!