Uw besparing, onze zorg!

Energietoeslag bij Elis

Elis is onze multi-service facilitair dienstverlener die het mogelijk maakt om veilig en hygiënisch te werken. Zij leveren textiele en bedrijfshygiëne oplossingen zoals bedrijfskleding,  cleanroomproducten, handhygiëne, matten, ongedierte bestrijdingsmiddelen en poetsdoeken. Elis zorgt er voor dat uw producten (bedrijfskleding, poetsdoeken, schoonloopmatten) worden geleverd, onderhouden en gereinigd.

In haar productieprocessen gebruikt Elis veel energie. Door de verhoogde vraag naar aardgas en de daaraan gekoppelde hoge gasprijs maakt onder andere elektriciteit en warmte duurder. Ook Elis wordt geconfronteerd met deze hogere energieprijzen. Door de onverwacht gestegen energietarieven wordt Elis in het productieproces onevenredig hard geraakt.

Om die reden berekent Elis, per 1 oktober, een energietoeslag aan haar en onze klanten door. De toeslag is gebaseerd op de omvang van de te leveren dienstverlening. INKOPER MKB zal er voor zorgdragen dat indien de mogelijkheid zich aanbiedt door lagere energietarieven, dat de toeslag ook weer komt te vervallen.

Heeft u vragen naar aanleiding van de energietoeslag of een ander product. Dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Wij zijn te bereiken op info@inkopermkb.nl of telefonisch op 0299-820970.

INKOPER MKB bespaart onze onderneming jaarlijks ruim € 3.872,-. Daarnaast nemen zij mij heel veel werk uit handen. Het is simpelweg niet verantwoord om dagenlang afvalinzamelaars te vergelijken, terwijl je ook met het genereren van omzet bezig kunt zijn. INKOPER MKB vergelijkt dagelijks. Tevens zorgen zij ervoor dat de overgang naar nieuwe leveranciers vlekkeloos verloopt.

Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V.

Marijke van Harskamp, Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!