Uw besparing, onze zorg!

Energietoeslag bij Elis

Elis is onze multi-service facilitair dienstverlener die het mogelijk maakt om veilig en hygiënisch te werken. Zij leveren textiele en bedrijfshygiëne oplossingen zoals bedrijfskleding,  cleanroomproducten, handhygiëne, matten, ongedierte bestrijdingsmiddelen en poetsdoeken. Elis zorgt er voor dat uw producten (bedrijfskleding, poetsdoeken, schoonloopmatten) worden geleverd, onderhouden en gereinigd.

In haar productieprocessen gebruikt Elis veel energie. Door de verhoogde vraag naar aardgas en de daaraan gekoppelde hoge gasprijs maakt onder andere elektriciteit en warmte duurder. Ook Elis wordt geconfronteerd met deze hogere energieprijzen. Door de onverwacht gestegen energietarieven wordt Elis in het productieproces onevenredig hard geraakt.

Om die reden berekent Elis, per 1 oktober, een energietoeslag aan haar en onze klanten door. De toeslag is gebaseerd op de omvang van de te leveren dienstverlening. INKOPER MKB zal er voor zorgdragen dat indien de mogelijkheid zich aanbiedt door lagere energietarieven, dat de toeslag ook weer komt te vervallen.

Heeft u vragen naar aanleiding van de energietoeslag of een ander product. Dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Wij zijn te bereiken op info@inkopermkb.nl of telefonisch op 0299-820970.

Sinds 2010 ben ik al klant bij INKOPER MKB. Zij regelen onze zaken voor wat betreft de producten waar ik zelf geen tijd aan wil besteden.
Vorig jaar is INKOPER MKB gestart met het gefaseerd inkopen van mijn energie. Hierdoor koopt INKOPER MKB rechtstreeks op de energiebeurs mijn energie in, waardoor ik vorig jaar weer 8% op mijn energiekosten bespaard heb. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en dat zij alles regelen. Ik krijg alleen de informatie die voor mij van belang is, zodat ik altijd op de hoogte ben wat er gaat gebeuren.

Autobedrijf Jan Snel B.V

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!