Uw besparing, onze zorg!

Energiecontracten worden beëindigd

Heeft u op dit moment een energiecontract via TotalEnergies Power & Gas Nederland lopen? Dan heeft u waarschijnlijk een scherp energiecontract. Deze contracten worden vanuit deze leverancier niet meer verlengd, omdat deze energieleverancier zich terugtrekt van de Nederlandse zakelijke energiemarkt.

Vanuit TotalEnergies Power & Gas Nederland worden op dit moment overeenkomsten verstuurd om de dienstverlening na het einde van de vaste looptijd te beëindigen. Door ondertekening van deze overeenkomst stopt TotalEnergies Power & Gas Nederland de levering op de in de overeenkomst vermelde datum. Dit houdt in dat u vanaf dat moment geen energieleverancier meer heeft, voor de levering van elektriciteit en/of gas.

Energiecontracten worden beëinigd

Heeft u op dit moment een overeenkomst die afloopt? Dan heeft u over de afgelopen jaren geluk gehad inzake de gehanteerde tarieven. Ten opzichte van de tarieven die in 2022 gehanteerd werden is de energiemarkt weer iets bedaard, maar nog steeds flink in beweging. Dit houdt in dat u bij een overstap van een vast contract en de energiecontracten worden beeinigd, uw nieuwe energietarieven als nog hard omhoog gaan.

Dienstverlening INKOPER MKB

INKOPER MKB adviseert bedrijven/organisaties inzake de inkoop van energie en het afsluiten van energiecontracten. Dagelijks ontvangen wij nieuwe energietarieven om u een scherp voorstel te doen op basis van de op dat moment geldende tarieven.

Meer weten over de dienstverlening die INKOPER MKB aanbiedt? Neem contact met ons op via 0299-820970 of via info@inkopermkb.nl.

Total energies

TotalEnergies Power & Gas Nederland is een toonaangevende energieonderneming die actief is in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie, distributie en verkoop van elektriciteit en gas aan zowel zakelijke als particuliere klanten. TotalEnergies Power & Gas Nederland streeft ernaar om duurzame en innovatieve energieoplossingen te bieden, met een focus op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van energie-efficiëntie. Ze investeren in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, en ondersteunen klanten bij de overgang naar een koolstofarme economie. Met een sterke lokale aanwezigheid. Daarnaast een betrouwbaar trackrecord speelt TotalEnergies Power & Gas Nederland een belangrijke rol in de Nederlandse energiemarkt.

Heerlien & Adema is een full-service jachtwerf. Dit houdt in dat alle soorten en type schepen bij ons terecht kunnen voor onderhoud, restauratie of een complete refit. Bij het onderhouden, restaureren of refitten van de schepen komen er vele afvalstromen vrij. Om te zorgen dat deze afvalstromen op de juiste wijze ingezameld en gerecycled of verwerkt kunnen worden hebben wij INKOPER MKB in de arm genomen. 

Zij denken met ons mee hoe lijmen, kitten, verfresten, afgewerkte olie en andere vrijgekomen afvalstromen afgevoerd kunnen worden. Door het onder te brengen bij INKOPER MKB hebben we één vast aanspreekpunt voor dit product. Waarbij scherpe tarieven en goede inzamelvoorwaarden worden gewaarborgd. Daarnaast hebben wij ook de milieuboekhouding voor de desbetreffende instanties goed op orde. Kwaliteit en degelijkheid is voor ons zelfsprekend en dat hebben we ook gevonden bij INKOPER MKB als inkooppartner.

Harry Adema
Jachtwerf Heerlien & Adema te Workum

Harry Adema, Heerlien & Adema – Full-service jachtwerf

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!