Uw besparing, onze zorg!

Automotive Expo 2023

Op 7, 8 en 9 maart 2023 presenteren LKQ Fource en de VROOAM grossiers hét automotive event van het jaar. Waar tijdens de Automotive Expo in 2019 het thema was ‘Ready for the future’ is die toekomst nu heel dichtbij gekomen. Het thema voor Automotive Expo 2023 is ‘The future is now!

INKOPER MKB is natuurlijk ook de komende dagen van de partij. De stand is ingericht en wij zelf zijn er ook klaar voor. Wij zijn te vinden onder de werkplaatsondersteuning. Waar Peter Duijn, Ruud Vink en Bas van Lienen u graag te woord staan over de inkoop van #energie, #afval, #hefbruggen etc. Wij staan in Hal 01 en Stand 098.

Ook de Automotive Expo 2023 bezoeken? Schrijf je nu nog in via https://automotive-expo2023.nl/.

Automotive Expo 2023

#automotive #inkoop #inkoopcollectief #automotiveexpo2023 #event #future

INKOPER MKB heeft ons zeer goed geholpen. Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen. We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!