Uw besparing, onze zorg!

Automotive Expo 2023

Op 7, 8 en 9 maart 2023 presenteren LKQ Fource en de VROOAM grossiers hét automotive event van het jaar. Waar tijdens de Automotive Expo in 2019 het thema was ‘Ready for the future’ is die toekomst nu heel dichtbij gekomen. Het thema voor Automotive Expo 2023 is ‘The future is now!

INKOPER MKB is natuurlijk ook de komende dagen van de partij. De stand is ingericht en wij zelf zijn er ook klaar voor. Wij zijn te vinden onder de werkplaatsondersteuning. Waar Peter Duijn, Ruud Vink en Bas van Lienen u graag te woord staan over de inkoop van #energie, #afval, #hefbruggen etc. Wij staan in Hal 01 en Stand 098.

Ook de Automotive Expo 2023 bezoeken? Schrijf je nu nog in via https://automotive-expo2023.nl/.

Automotive Expo 2023

#automotive #inkoop #inkoopcollectief #automotiveexpo2023 #event #future

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Schoon Automotive

Willem Schoon, Schoon Automotive

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!