Uw besparing, onze zorg!

Afgewerkte olie afvoeren of inleveren tegen de scherpste tarieven

Het inleveren van verlopen olie of afvoeren van afgewerkte olie is aan wetten gebonden

Het afvoeren van afgewerkte olie (verlopen olie, oude motorolie en smeerolie) moet voldoen aan strenge wetgeving en deze procedures en voorschriften gelden met name voor het inleveren van verlopen olie vanuit instellingen en bedrijven (acceptatievoorwaarden).
INKOPER MKB werkt samen met de beste bedrijven, die op het gebied van het afvoeren van verlopen olie het milieu ook voorop hebben staan. Daarom hebben wij gekozen voor het hooggespecialiseerde bedrijf Wubben Handelsmaatschappij B.V., die de afgewerkte olie voor u zal ophalen en afvoeren, conform de wettelijke voorschriften met betrekking tot het afvoeren van afgewerkte olie.

Direct afgewerkte olie afvoeren

 

Voor het afvoeren van afgewerkte olie garandeert INKOPER MKB de beste tarieven

De scherp afgesproken collectieve condities tussen INKOPER MKB en Wubben Handelsmij BV geven wij door aan u. Hierdoor garanderen wij de scherpste inzamelvoorwaarden, de beste prijs-kwaliteitverhouding en de juiste wettelijke procedures voor het afvoeren van uw afgewerkte of verlopen olie.

Klik hieronder om gelijk contact op te nemen met ons voor het verkrijgen van deze beste voorwaarden voor uw verlopen olie.

Adviesaanvraag Afgewerkte olie →

U betaalt dus NOOIT teveel of ontvangt te weinig voor uw verlopen olie

Doordat INKOPER MKB voortdurend de markt bewaakt, gebeurt het u als klant van INKOPER MKB nooit meer dat uw vergoeding lager uitvalt dan de markt of dat u teveel betaalt. Afgelopen jaren kwamen wij bij uw collega-ondernemers vaak tegen dat de vergoeding voor verlopen olie constant werd gehouden, terwijl de vergoeding op dat moment steeg. Door een dalende olieprijs dient u vanaf heden voor de afvoer van afgewerkte olie te betalen. INKOPER MKB zorgt er voor dat u nooit te veel betaalt en indien er wijzigingen zijn in de kosten dit ook direct in uw voordeel wordt aangepast.

Laat INKOPER MKB u helpen met het specialistisch afvoeren van afgewerkte olie!

Laat uw bedrijf vaak afgewerkte olie afvoeren en denkt u dat u hiervoor teveel betaalt dan wel te weinig hiervoor ontvangt of heeft u slechte ervaringen met uw huidige inzamelaar? Laat INKOPER MKB uw partner zijn en de afvoer regelen. U ontvangt afhankelijk van de markt de hoogste vergoeding of laagste kosten in rekening gebracht. Onze collectieve afspraken met betrekking tot het afvoeren van afgewerkte olie behoren tot de beste in de markt en worden voortdurend gecorrigeerd, zodat u nooit te weinig ontvangt of te veel betaalt. Bovendien kan Wubben Handelsmaatschappij B.V. conform de INKOPER MKB-condities naast uw verlopen of oude olie ook uw koel- en remvloeistof afvoeren.

Klik hieronder om gelijk contact op te nemen met ons voor het verkrijgen van deze beste voorwaarden voor uw verlopen olie

Adviesaanvraag Afgewerkte olie →

Waarom zou u oude, verlopen olie laten ophalen of afgewerkte olie inleveren?

Verlopen olie, oude olie zijn synoniemen van afgewerkte olie. Er zijn vele praktische toepassingen voor verlopen olie. Een primair gebruik is om te verfijnen om te dienen als basismateriaal voor smeerolie. Dit proces is vergelijkbaar met het raffineren van ruwe olie. Het resultaat is dat de opnieuw geraffineerde olie een dermate hoge kwaliteit heeft, dat het zelfs gebruikt kan worden als olie van de eerste persing. Een secundair gebruik van de afval olie is om het te verbranden voor energie. Grote industriële ketels kunnen op efficiënte wijze de verlopen olie verbranden met een minimum aan vervuiling. Daarom kunnen energiecentrales en bijv. cementovens de oude, afgewerkte olie verbranden als brandstof. Op kleinere schaal kunnen kleine hoeveelheden afgewerkte, verlopen olie worden verbrand in speciaal ontworpen kachels om uiteindelijk ruimtes te verwarmen voor kleine bedrijven. Door het inleveren of laten afvoeren van deze verlopen, afgewerkte olie helpt u het milieu dus een handje. Sterker, bij grote hoeveelheden verlopen olie ontvangt u aanzienlijke vergoedingen van INKOPER MKB.

Welke voordelen kan INKOPER MKB u bieden bij het afvoeren van afgewerkte olie?

INKOPER MKB heeft zeer scherpe condities afgesproken met Wubben Handelsmaatschappij B.V. Deze onderneming is specialist op het gebied van inzamelen en milieuverantwoord recyclen van afvaloplossingen, in de eerste plaats gericht op de inzameling en recycling van onder andere afgewerkte olie, boorolie, transformatorolie en oliehoudend afval. Zij werken samen met specialistische verwerkers die zoveel mogelijk uw afvalstromen voor hergebruik van verlopen olie geschikt maken.
Naast de inzameling van afgewerkte, verlopen olie en afvalstoffen is Wubben BV ook actief op het gebied van reinigen van tanks. Zij zijn Kiwa-gecertificeerd conform de BRL-K905.

Klik hier om gelijk contact op te nemen met ons voor het verkrijgen van deze beste voorwaarden voor uw verlopen olie

Denkt u dat u teveel betaalt? Vergelijk dan eens de tarieven van INKOPER MKB!
Jarenlange relaties met zakelijke leveranciers maken soms ‘bedrijfsblind’. Dan bestaat het gevaar dat u teveel betaalt. Het gespecialiseerde team van INKOPER MKB neemt uw leveranciers en hun tarieven kritisch onder de loep en komt met suggesties en alternatieven waar nodig.
Door de bundeling van uw inkoopkracht met die van collega-bedrijven door INKOPER MKB, kunt u bij leveranciers profiteren van condities die voor veel grotere organisaties gelden. Dit alles zonder dat u concessies doet in uw zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit. Dus collectieve inkoop met behoud van uw eigen identiteit.

Op de volgende gebieden kunnen wij u van dienst zijn:

• Afvalinzameling
• Energie
• Bedrijfskleding
• Mobiel en/of vast bellen
• Brandblussers
• Incassodiensten
• Kantoorartikelen
• Salarisadministratie
• Diverse industriële producten

U bent van harte welkom.

INKOPER MKB
binnenzeestraat 17
1446 AB Purmerend
Tel: 0299 – 82 09 70
E-mail: info@inkopermkb.nl

Aanvraagformulier Afgewerkte olie afvoeren

Ik wil graag afgewerkte olie afvoeren via INKOPER MKB, conform INKOPER MKB condities.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag HIER naar de voorwaarden.

Wij ondernemen ruim 50 jaar, waarbij wij al 10 jaar gebruik maken van de diensten van INKOPER MKB. Met onze activiteiten zoals verkopen, onderhouden, reviseren van scheepsmotoren voor pleziervaartuigen en actief op het gebied van powerboat racing (meerdere Europese titels en een wereldtitel),  willen wij ons zo min mogelijk bezig houden met de facilitaire zaken om het bedrijf draaiend te houden.

Daarvoor hebben we INKOPER MKB in de hand genomen. Zij regelen voor ons de afvalinzameling, energie, verzekeringen en hebben ons geadviseerd bij de levering en plaatsing van zonnepanelen. Doordat wij een partij hebben die ons van de juiste adviezen bedient en daarnaast scherpe tarieven en contractvoorwaarden levert, kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten. Super gemakkelijk zo’n inkooppartner.

Jan-Cees Korteland

 

 

 

 

https://www.jankorteland.nl/

Jan-Cees Korteland, Jan Korteland Watersport

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!