Uw besparing, onze zorg!

Transporttoeslag Air Liquide gehalveerd

In 2022 werd iedereen geconfronteerd met hogere energietarieven. Dit heeft in de energie verbruikende industrieën geleid tot extreme stijging van de productiekosten. Bij de productie van industriële gassen wordt veel energie gebruikt. Desondanks een efficiency en productie optimalisatie ontkwam Air Liquide niet aan het doorbelasten van deze gestegen kosten naar haar afnemers. Doordat men de verwachting had dat de hoge energie- en grondstoftarieven van tijdelijke aard zijn, heeft AIR Liquide niet direct de tarieven per cilinder verhoogd. Er is gekozen voor een tijdelijke energietoeslag per levering. Nu de prijzen van grondstoffen en energie dalen, kunnen ook de tijdelijk heffingen weer worden afgebouwd.

Als inkoopcollectief zorgt INKOPER MKB dat uw belangen ook behartigd worden. Dat wil zeggen dat tijdelijke toeslagen ook van tijdelijke aard zijn en niet blijven bestaan. De grondstof- en energieprijzen liggen nog niet op een niveau dat de gehele toeslag kan verdwijnen, maar wel halveren.

Deze daling van de tijdelijke energietoeslag geldt op dit moment alleen nog voor leden van INKOPER MKB. Wij blijven natuurlijk de huidige situatie inzake de grondstof- en energieprijzen in de gaten houden, zodat de tijdelijke transporttoeslag zodra het kan, helemaal afgebouwd kan worden.

Heeft u vragen over deze wijziging of wenst u meer informatie inzake industriële gassen? Dan kunt u ons bereiken op 0299-820970 of mailen naar info@inkopermkb.nl.

We betaalden ruim 20 jaar lang jaarlijks huur voor onze lasgascilinders. Door economische schommelingen hadden wij in slechte tijden te veel cilinders in de huur staan en in de goede periode te weinig. Na een rekensom op basis van de extra betaalde daghuur per fles, hebben wij gekozen om over te stappen. Wij hebben de overstap gemaakt naar INKOPER MKB voor het leveren van de industriële gassen. We betalen nu GEEN HUUR meer, bestellen via hun website, levering binnen 3 werkdagen of zelf lokaal ophalen. Dit scheelt ons veel tijd en geld.

Metaalbedrijf Knook Vormgevers in Metaal BV

R. Knook, Knook Vormgevers in Metaal B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!