Uw besparing, onze zorg!

Samenwerking Stiba & INKOPER MKB

stiba

Stiba is al ruim 35 jaar de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck-, en aanverwante voertuigdemontagebedrijven. Stiba wordt als vereniging bijgestaan door vele partners. Door deze samenwerkingen maakt Stiba het verschil voor haar leden. Hierdoor ligt de focus van de leden op de kernactiviteiten (demonteren) en niet op randzaken. Vanuit deze visie is Stiba de samenwerking aangegaan met INKOPER MKB. Al bijna 15 jaar zorgt INKOPER MKB voor blijvend scherpe condities op facilitaire overeenkomsten voor ruim 700 bedrijven.

Waarom INKOPER MKB?

Stiba is een dienstverlenende organisatie die zowel op collectief als individueel niveau de belangen behartigt van de voertuigdemontagebranche. Door de samenwerking met INKOPER MKB aan te gaan, kan Stiba haar leden ook op individueel niveau ondersteunen in de inkoop van facilitaire producten.

Door de bundeling van inkoopkracht van u en collega-bedrijven door INKOPER MKB, kunt u bij leveranciers profiteren van condities die voor veel grotere organisaties gelden. Omdat u ook geen concessies wilt doen in uw zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit. Dus collectieve inkoop met behoud van uw eigen identiteit. INKOPER MKB zorgt er voor de inkoop van uw facilitaire zaken – zoals energie en afvalverwerking – blijvend beter in te richten, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

“INKOPER MKB verzorgt sinds 2012 al de inkoop van een aantal producten, zoals energie, restafval, onderhoud aan de overheaddeuren en blusmiddelen. Ik hoef niet zelf meer naar de tarieven en voorwaarden van deze contracten te kijken, INKOPER MKB zorgt dat deze scherp blijven. Dit scheelt mij veel uitzoekwerk!“

Peter Romp, Hemmo Romp Autodemontage te Purmerend

De voordelen op een rijtje:

  • Eén aanspreekpunt voor alle producten;
  • Jaar in jaar uit scherpe tarieven;
  • Periodiek overleg middels relatiebeheerder;
  • Besparing:
  • Tijd: INKOPER MKB verzorgt contractbeheer.
  • Geld: gemiddeld 30% besparen op uw inkoopkosten.
  • Beschikking over uitstekend bereikbare binnendienst;
  • Daarnaast kennis van branches;

Meer weten over de samenwerking tussen INKOPER MKB en Stiba/OSVN? Neem contact op middels 0299-820970. Wij staan u graag te woord.

Al 25% van de James Auto Service organisaties zijn sinds januari 2017 klant geworden bij INKOPER MKB. Deze bedrijven kunnen zich nu focussen op hun core-business, zonder dat de inkoop van de facilitaire zaken op de achtergrond raakt.

James Auto Service

James Auto Service, James Auto Service

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!