Uw besparing, onze zorg!

Samenwerking Stiba & INKOPER MKB

stiba

Stiba is al ruim 35 jaar de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck-, en aanverwante voertuigdemontagebedrijven. Stiba wordt als vereniging bijgestaan door vele partners. Door deze samenwerkingen maakt Stiba het verschil voor haar leden. Hierdoor ligt de focus van de leden op de kernactiviteiten (demonteren) en niet op randzaken. Vanuit deze visie is Stiba de samenwerking aangegaan met INKOPER MKB. Al bijna 15 jaar zorgt INKOPER MKB voor blijvend scherpe condities op facilitaire overeenkomsten voor ruim 700 bedrijven.

Waarom INKOPER MKB?

Stiba is een dienstverlenende organisatie die zowel op collectief als individueel niveau de belangen behartigt van de voertuigdemontagebranche. Door de samenwerking met INKOPER MKB aan te gaan, kan Stiba haar leden ook op individueel niveau ondersteunen in de inkoop van facilitaire producten.

Door de bundeling van inkoopkracht van u en collega-bedrijven door INKOPER MKB, kunt u bij leveranciers profiteren van condities die voor veel grotere organisaties gelden. Omdat u ook geen concessies wilt doen in uw zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit. Dus collectieve inkoop met behoud van uw eigen identiteit. INKOPER MKB zorgt er voor de inkoop van uw facilitaire zaken – zoals energie en afvalverwerking – blijvend beter in te richten, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

“INKOPER MKB verzorgt sinds 2012 al de inkoop van een aantal producten, zoals energie, restafval, onderhoud aan de overheaddeuren en blusmiddelen. Ik hoef niet zelf meer naar de tarieven en voorwaarden van deze contracten te kijken, INKOPER MKB zorgt dat deze scherp blijven. Dit scheelt mij veel uitzoekwerk!“

Peter Romp, Hemmo Romp Autodemontage te Purmerend

De voordelen op een rijtje:

  • Eén aanspreekpunt voor alle producten;
  • Jaar in jaar uit scherpe tarieven;
  • Periodiek overleg middels relatiebeheerder;
  • Besparing:
  • Tijd: INKOPER MKB verzorgt contractbeheer.
  • Geld: gemiddeld 30% besparen op uw inkoopkosten.
  • Beschikking over uitstekend bereikbare binnendienst;
  • Daarnaast kennis van branches;

Meer weten over de samenwerking tussen INKOPER MKB en Stiba/OSVN? Neem contact op middels 0299-820970. Wij staan u graag te woord.

Heerlien & Adema is een full-service jachtwerf. Dit houdt in dat alle soorten en type schepen bij ons terecht kunnen voor onderhoud, restauratie of een complete refit. Bij het onderhouden, restaureren of refitten van de schepen komen er vele afvalstromen vrij. Om te zorgen dat deze afvalstromen op de juiste wijze ingezameld en gerecycled of verwerkt kunnen worden hebben wij INKOPER MKB in de arm genomen. 

Zij denken met ons mee hoe lijmen, kitten, verfresten, afgewerkte olie en andere vrijgekomen afvalstromen afgevoerd kunnen worden. Door het onder te brengen bij INKOPER MKB hebben we één vast aanspreekpunt voor dit product. Waarbij scherpe tarieven en goede inzamelvoorwaarden worden gewaarborgd. Daarnaast hebben wij ook de milieuboekhouding voor de desbetreffende instanties goed op orde. Kwaliteit en degelijkheid is voor ons zelfsprekend en dat hebben we ook gevonden bij INKOPER MKB als inkooppartner.

Jachtwerf Heerlien & Adema te Workum

Harry Adema, Heerlien & Adema – Full-service jachtwerf

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!