Uw besparing, onze zorg!

Afvoeren accu’s

INKOPER MKB heeft collectieve afspraken voor de inzameling van accu’s met A&M Recycling B.V.. Bovenop de aan de actuele loodprijs gekoppelde vergoeding ontvangt u een extra INKOPER MKB vergoeding. A&M Recycling B.V. is één van de marktleiders op het gebied van inzameling van accu’s.

A&M Recycling zamelt de volgende soorten accu’s in:

  • Auto accu’s
  • Noodstroombatterijen
  • Scheepvaartaccu’s
  • Tractiebatterijen t.b.v. vorkheftrucks
  • Stationaire batterijen

INKOPER MKB verzorgt de opzegging bij uw huidige leverancier tot en met het plaatsen van de nieuwe accubak, zonder dat u hier last van ondervindt. Hierin zijn wij sinds 2009 gespecialiseerd.

Heeft u nog geen afvoer van accu’s geregeld? Vraag het HIER eenvoudig direct bij ons aan.

Meer weten over de besparing die de inzameling van accu’s u kan opleveren, neem dan HIER contact op met INKOPER MKB.

Sinds 2010 ben ik al klant bij INKOPER MKB. Zij regelen onze zaken voor wat betreft de producten waar ik zelf geen tijd aan wil besteden.
Vorig jaar is INKOPER MKB gestart met het gefaseerd inkopen van mijn energie. Hierdoor koopt INKOPER MKB rechtstreeks op de energiebeurs mijn energie in, waardoor ik vorig jaar weer 8% op mijn energiekosten bespaard heb. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en dat zij alles regelen. Ik krijg alleen de informatie die voor mij van belang is, zodat ik altijd op de hoogte ben wat er gaat gebeuren.

Autobedrijf Jan Snel B.V

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!