Uw besparing, onze zorg!

Olie, water en slibmengsels afvoeren

Voert u dus regelmatig olie/water/slib mengsels af en betaalt u hier gevoelsmatig teveel voor? Of heeft u slechte ervaringen met uw huidige ophaler? Laat INKOPER MKB het beter en voordeliger regelen. Onze collectieve afspraken behoren tot de beste in de markt en worden voortdurend gecorrigeerd, zodat u nooit te veel betaalt.

Direct weten wat we voor u kunnen doen? Vul HIER het aanvraagformulier in.

Legen olieafscheider

Veel wasstraten, tankstations, garagebedrijven en autospuiterijen laten hun olieafscheider regelmatig ledigen en reinigen. Het afvoeren van oliehoudende afvalstromen is onderhevig aan strenge wetgeving. Via INKOPER MKB kunt u er op vertrouwen dat uw afval conform de geldende wetgeving wordt afgevoerd en verwerkt. Uiteraard verliezen wij daarbij de mens en het milieu niet uit het oog.

Controle olieafscheider

Nadat de olieafscheider is gereinigd wordt deze afgevuld met water om zo de werking van de vlotter/afsluiter te controleren. Tevens is het mogelijk om door middel van een camera-inspectie problemen aan de olieafscheider in de toekomst te voorkomen.

INKOPER MKB biedt voor de inzameling van klein gevaarlijk afval collectieve tarieven aan in samenwerking met Renewi B.V., één van de grootste afvalinzameling en recycling bedrijven van Nederland. Dankzij INKOPER MKB kunnen bedrijven in de autobranche tussen de 10 en 25% besparen op de kosten voor het ledigen van de slibafscheider.

INKOPER MKB bespaart onze onderneming jaarlijks ruim € 3.872,-. Daarnaast nemen zij mij heel veel werk uit handen. Het is simpelweg niet verantwoord om dagenlang afvalinzamelaars te vergelijken, terwijl je ook met het genereren van omzet bezig kunt zijn. INKOPER MKB vergelijkt dagelijks. Tevens zorgen zij ervoor dat de overgang naar nieuwe leveranciers vlekkeloos verloopt.

Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V.

Marijke van Harskamp, Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!