Uw besparing, onze zorg!

Nieuwe website

Zoals u gewend bent werkt INKOPER MKB hard om producten en diensten scherp aan te bieden en de zakelijke dienstverlening continue te verbeteren. Ook intern zijn wij druk bezig om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Door het vernieuwen van de website hebben wij het gebruiksgemak van het plaatsen van opdrachten via de website (www.inkopermkb.nl) verbeterd.

Verbeteringen

De website van INKOPER MKB was voor u als klant niet gebruiksvriendelijk meer. De snelheid alsmede het gemak van het plaatsen van opdrachten via de website waren niet meer van deze tijd. Dit heeft er toe geleid dat wij de website een update hebben gegeven om de snelheid en het gemak te verbeteren. Bij het plaatsen van opdrachten blijven vanaf heden uw bedrijfsgegevens behouden. Het enige wat u straks hoeft te doen is aan te geven wat u wenst af te voeren. Waarbij de snelheid van de website ook nog eens met een tienvoud verhoogd is.

Direct een opdracht plaatsen voor afgewerkte olie, lasgassen of klein gevaarlijk afval? Ga HIER direct naar de pagina. U kunt ook zelf op onderzoek uit gaan door te gaan naar www.inkopermkb.nl, de opdrachten kunt u plaatsen in de klantomgeving.

INKOPER MKB klant Willem Schoon Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!