Uw besparing, onze zorg!

Nieuwe website

Zoals u gewend bent werkt INKOPER MKB hard om producten en diensten scherp aan te bieden en de zakelijke dienstverlening continue te verbeteren. Ook intern zijn wij druk bezig om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Door het vernieuwen van de website hebben wij het gebruiksgemak van het plaatsen van opdrachten via de website (www.inkopermkb.nl) verbeterd.

Verbeteringen

De website van INKOPER MKB was voor u als klant niet gebruiksvriendelijk meer. De snelheid alsmede het gemak van het plaatsen van opdrachten via de website waren niet meer van deze tijd. Dit heeft er toe geleid dat wij de website een update hebben gegeven om de snelheid en het gemak te verbeteren. Bij het plaatsen van opdrachten blijven vanaf heden uw bedrijfsgegevens behouden. Het enige wat u straks hoeft te doen is aan te geven wat u wenst af te voeren. Waarbij de snelheid van de website ook nog eens met een tienvoud verhoogd is.

Direct een opdracht plaatsen voor afgewerkte olie, lasgassen of klein gevaarlijk afval? Ga HIER direct naar de pagina. U kunt ook zelf op onderzoek uit gaan door te gaan naar www.inkopermkb.nl, de opdrachten kunt u plaatsen in de klantomgeving.

Dankzij INKOPER MKB bespaart mijn bedrijf zo’n € 7.500,- per jaar. INKOPER MKB bundelt mijn inkoopkracht met andere bedrijven, waardoor ik veel betere deals krijg bij leveranciers.

Edu Inen, Hyundai & Mitsubishi dealer Goldcar

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!