Uw besparing, onze zorg!

Nieuwe leverancier voor het legen van OWS putten

We hebben een nieuwe leverancier gecontroacteerd voor het legen van olie-, water- en slibafscheiders (OWS-putten) en de verwerking van deze afvalstroom. Op dit moment loopt deze dienstverlening nog via Renewi.

Kantoor Van der Velden

Nieuwe leverancier: Van der Velden

Met ingang van 1 juni 2024 hebben wij besloten om de inzameling en verwerking van OWS-putten door Van der Velden te laten uitvoeren. Van der Velden heeft een uitstekende reputatie op het gebied van afvalbeheer en biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor het inzamelen en verwerken van olie, water en slib. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering zal bijdragen aan een efficiëntere en milieuvriendelijkere dienstverlening tegen scherpe tarieven.

Waarom de verandering?

De keuze voor Van der Velden is gebaseerd op hun bewezen expertise en betrouwbaarheid. Hun geavanceerde technologieën en klantgerichte aanpak sluiten nauw aan bij onze waarden en streven naar duurzaamheid. Daarnaast biedt Van der Velden uitgebreide rapportagemogelijkheden en transparantie in hun werkwijze, wat bijdraagt aan een betere naleving van de milieuwetgeving.Daarnaast is van grote doorslag natuurlijk ook dat de tarieven scherper worden dan bij Renewi. De lijnen worden door de samenwerking korter, omdat INKOPER MKB direct contact heeft met de planning. Renewi besteedt namelijk een groot gedeelte van de OWS ledigingen uit aan derde partijen. Met de nieuwe samenwerking komt deze extra schakel te vervallen en heeft INKOPER MKB direct contact met de inzamleaar.

Zuigwagen olie-, water- en slibafscheider

Wat betekent dit voor onze relaties?

Voor onze relaties zal de leverancierswijziging minimale impact hebben. De frequentie van de inzamelingen en de procedure blijven ongewijzigd. Het enige verschil is dat de inzamelaar die bij hen langs komt, vanaf 1 juni Van der Velden zal zijn. Daarnaast worden de tarieven scherper. INKOPER MKB zegt de huidige dienstverlening bij Renewi op en verzorgt de aanmelding bij Van der Velden. We verzekeren u dat de overgang soepel zal verlopen en dat er geen onderbrekingen in de dienstverlening zullen zijn.Wenst u een lediging van de OWS-put, dan kunt u deze gewoon bij INKOPER MKB blijven plaatsen, zoals u gewend bent. 

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Van der Velden en blijven ons inzetten voor een duurzame en efficiënte afvalbeheeroplossing voor uw OWS-putten. Meer informatie bel naar 0299-820970 of mail naar info@inkopermkb.nl.

Inkoopvoordeel bij Inkoper MKB

RAI CarrosserieNL heeft een samenwerking met inkooporganisatie INKOPER MKB. Doelstelling van deze samenwerking is om de aangesloten carrosserie- en trailerbouwbedrijven te helpen hun rendement te verbeteren door middel van betere inkoopcondities. Deze inkooporganisatie verzorgt sinds 2014 voor een groeiend aantal carrosseriebouw bedrijven de inkoopcondities voor onder meer lasgassen, afvalinzameling, bedrijfskleding of energie.

Door het afsluiten van collectieve contracten worden besparingen gerealiseerd van 15 tot 35%, waarbij het volledige opzeg- en aanmeldingsproces wordt verzorgd en continu de markt wordt gemonitord. Dit kost u als carrosseriebedrijf dus geen tijd en energie.

Besparingsscan
RAI CarrosserieNL biedt u GRATIS de Besparingsscan aan. De Besparingsscan geeft u een kort en overzichtelijk inzicht in uw inkoop voor bv. uw lasgassen. Al 40 leden van de RAI CarrosserieNL gingen u voor en maken nu gebruik van actief contractbeheer door INKOPER MKB.

, Koninklijke RAI Vereniging

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!