Uw besparing, onze zorg!

Merel Zwart terug bij INKOPER MKB

Wij zijn blij te kunnen melden dat Merel Zwart weer terug is, na het behalen van haar studie, van haar wel verdiende vakantie naar Azië. Merel is weer teruggekomen bij INKOPER MKB, waarbij zij een nieuwe uitdaging aan gaat binnen een nieuwe functie.

Merel zal in haar functie een gedeelte op de binnendienst actief blijven en daarnaast het relatiebeheer in Noord- en Zuid-Holland op zich gaan nemen. Een zeer afwisselende functie, waarbij het relatiebeheer een totaal nieuwe uitdaging voor haar is.

Daarnaast zal zij Erik Karhof gaan ondersteunen met het maken van de besparingsscans, zodat vanuit INKOPER MKB er nog meer tijd aan de bestaande klanten kan worden gegeven.

Vanuit INKOPER MKB wensen wij Merel heel veel succes met haar nieuwe uitdaging binnen INKOPER MKB.

INKOPER MKB klant Marijke Ravenhorst Barneveld

INKOPER MKB bespaart onze onderneming jaarlijks ruim € 3.872,-. Daarnaast nemen zij mij heel veel werk uit handen. Het is simpelweg niet verantwoord om dagenlang afvalinzamelaars te vergelijken, terwijl je ook met het genereren van omzet bezig kunt zijn. INKOPER MKB vergelijkt dagelijks. Tevens zorgen zij ervoor dat de overgang naar nieuwe leveranciers vlekkeloos verloopt.

Marijke van Harskamp, Carrosseriebouw Van Ravenhorst B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!