Uw besparing, onze zorg!

Merel Zwart terug bij INKOPER MKB

Wij zijn blij te kunnen melden dat Merel Zwart weer terug is, na het behalen van haar studie, van haar wel verdiende vakantie naar Azië. Merel is weer teruggekomen bij INKOPER MKB, waarbij zij een nieuwe uitdaging aan gaat binnen een nieuwe functie.

Merel zal in haar functie een gedeelte op de binnendienst actief blijven en daarnaast het relatiebeheer in Noord- en Zuid-Holland op zich gaan nemen. Een zeer afwisselende functie, waarbij het relatiebeheer een totaal nieuwe uitdaging voor haar is.

Daarnaast zal zij Erik Karhof gaan ondersteunen met het maken van de besparingsscans, zodat vanuit INKOPER MKB er nog meer tijd aan de bestaande klanten kan worden gegeven.

Vanuit INKOPER MKB wensen wij Merel heel veel succes met haar nieuwe uitdaging binnen INKOPER MKB.

INKOPER MKB klant Willem Schoon Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!