Uw besparing, onze zorg!

Formulier metaalbox

Ik wil graag mijn metaal laten inzamelen, conform INKOPER MKB afspraken.

  • Adresgegevens

  • Hidden


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn overgestapt met onze bedrijfsverzekeringen door INKOPER MKB. Na jarenlang bij dezelfde verzekeraar te hebben gezeten, begonnen wij steeds meer de persoonlijke ondersteuning inzake onze verzekeringen te missen. Als expert in transportoplossingen voor diagnose, reparatie, onderhoud en keuringen aan bedrijfswagens zijn verzekeringen zeer belangrijk binnen onze bedrijfsvoering. De kosten van het verzekeren zijn aanzienlijk en daarom moeten wij er van uit kunnen gaan dat het verzekerde ook past bij onze bedrijfsvoering.

INKOPER MKB heeft hun partner in verzekeringen L&M Adviesgroep aan ons voorgesteld. L&M Adviesgroep hebben onze verzekeringsbehoefte geïnventariseerd. Door de persoonlijke benadering en kennis van zaken, zijn wij weer op up-to-date qua verzekeringen. Door het jaarlijkse relatieonderhoud, blijft ons verzekeringspakket ook op lange termijn goed geregeld. Doordat INKOPER MKB ons aanspreekpunt is weten wij dat de tarieven en voorwaarden altijd scherp zijn. Daarnaast is het persoonlijk contact bij de leveranciers en INKOPER MKB echt een plus punt.

Wij zijn blij dat INKOPER MKB onze inkooppartner is, hierdoor weten wij dat de tot hen behorende leveranciers ook een super dienstverlening hebben.

Annet Walgien, Truck- en Trailerservice Heerhugowaard B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!