Uw besparing, onze zorg!

Duurzaam afvalmanagement

Op donderdag 14 november wordt er speciaal voor de RAI CarrosserieNL leden een workshop gehouden. Deze workshop staat in het teken van “Duurzaam afvalmanagement! Uitdaging of ……? De workshop is tot stand gekomen door de samenwerking tussen RAI CarrosserieNL, Renewi en INKOPER MKB.

Inhoud workshop

Bij het produceren van een carrosserie, oplegger of aanhangwagen komt afval vrij. Tijdens deze workshop gaan specialisten van Renewi in op de verschillende afvalstromen, de huidige wettelijke kaders rondom afval en het inzamelen van afval. Ook de verwerking van afval wordt toegelicht. Dit gebeurt tijdens een rondleiding bij de grootste verwerkingslocatie van Renewi, in Drachten.

Afval voorkomen is beter dan goed verwerken. Renewi presenteert de verschillende mogelijkheden om de duurzaamheid van het bedrijf te verhogen, terwijl de kosten gereduceerd worden.

Daarnaast zal het uitgebreide wagenpark voor het inzamelen van de verschillende soorten afval worden doorgenomen. Renewi zal zijn toekomstvisie op het gebied van afval inzamelingsvoertuigen presenteren. Samen met de wagenparkbeheerder van Renewi en deelnemers aan de workshop wordt er gebrainstormd over de technische aspecten van de opbouwen van de (inzamel)voertuigen.

Daarnaast zijn wij als INKOPER MKB ook aanwezig tijdens de workshop. Als inkoopcollectief met een specialisatie in de Automotive en Carrosserie branche lichten wij graag toe wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen inzake duurzaam afvalmanagement. Met als bijkomend voordeel dat de afvalinzameling tegen gunstige voorwaarden aangeboden worden. Tijdens deze workshop zal dit nader toegelicht worden.

Inschrijven

Aanmelden kan tot en met 5 november 2019. Aan deelname zijn voor leden van RAI CarrosserieNL geen kosten verbonden. Voor afmeldingen na 5 november 2019 of niet aanwezig zijn, worden annuleringskosten à € 50 excl. BTW per persoon in rekening gebracht.

Datum:     14 november 2019
Tijd:          14:30 – 19:00 uur
Locatie:
Renewi Nederland BV
De Lier 2
9206 BH te Drachten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

RAI CarrosserieNL
Contactpersoon: Roelof de Haan
Europaplein 6
1078 GZ Amsterdam
Tel: 020 504 49 98
r.d.haan@raivereniging.nl
www.raivereniging.nl 

INKOPER MKB
Contactpersoon: Erik Karhof
Binnenzeestraat 17
1446 AB PURMEREND
Tel: 0299 82 09 70
erik.karhof@inkopermkb.nl
www.inkopermkb.nl 

We betaalden ruim 20 jaar lang jaarlijks huur voor onze lasgascilinders. Door economische schommelingen hadden wij in slechte tijden te veel cilinders in de huur staan en in de goede periode te weinig. Na een rekensom op basis van de extra betaalde daghuur per fles, hebben wij gekozen om over te stappen. Wij hebben de overstap gemaakt naar INKOPER MKB voor het leveren van de industriële gassen. We betalen nu GEEN HUUR meer, bestellen via hun website, levering binnen 3 werkdagen of zelf lokaal ophalen. Dit scheelt ons veel tijd en geld.

Metaalbedrijf Knook Vormgevers in Metaal BV

R. Knook, Knook Vormgevers in Metaal B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!