Uw besparing, onze zorg!

Gratis besparingsscan

Wilt u geheel inzichtelijk krijgen of u uw facilitaire zaken goed geregeld heeft? Vraag dan eenvoudig uw besparingsscan aan. Inkoopcollectief INKOPER MKB vergelijkt uw huidige betalingscondities met de collectieve condities van onze leveranciers. Op basis van deze vergelijking bepaalt u zelf of u gebruik wilt maken van de door INKOPER MKB aangeboden besparingen. Het bijkomende voordeel is dat u constant goede scherpe condities blijft houden voor de zaken die via INKOPER MKB worden geregeld.

Hoe werkt het?

 1. U geeft in het onderstaande formulier uw gegevens op.
 2. U kunt uw digitale facturen die u wilt vergelijken direct bijvoegen (niet verplicht). Klik op upload en voeg van uw computer de gewenste digitale facturen toe. Waar nodig kunt u uw verbruik aangeven. Druk vervolgens op verzenden.
 3. Heeft u geen digitale facturen? Geen probleem. U vult uw gegevens in en wij nemen op dezelfde werkdag nog contact met u op.
 4. Wij maken een afspraak met u om onze dienstverlening toe te lichten en nemen dan uw informatie mee om de Besparingsscan te maken.
 5. Binnen 10 werkdagen ontvangt u uw besparingsscan per e-mail of wij bespreken deze persoonlijk met u. Op dit moment bepaalt u zelf òf en waarop uw wilt besparen.
 6. Heeft u zelf alles tot in de puntjes geregeld ook dat geven wij aan!

Aanvraagformulier Besparingsscan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Afvalmanagement en Duurzaam Ondernemen!

  Binnen onze dagelijkse operationele zaken blijkt het lastig de ontwikkelingen, inzake duurzaam ondernemen en afvalmanagement, bij te houden. INKOPER MKB heeft voor ons de huidige situatie qua afvalstromen tegen het licht gehouden en mogelijkheden tot optimalisatie in een helder voorstel uitgewerkt.

  Met de implementatie, verwerken opdrachten en het beheer van het afvalmanagement nemen zij ons veel werk uithanden. Naast de bespaarde tijd is een vermindering afvalkosten reeds zichtbaar en dragen wij ons steentje bij aan een duurzame verwerking van afval!

  Wij kunnen ons weer focussen op de vervaardiging van unieke automobielen, terwijl het afvalmanagement bij INKOPER MKB in goede handen is!

  Sven Kramer, Donkervoort Automobielen B.V.

  Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!