Uw besparing, onze zorg!

Gratis besparingsscan

Wilt u geheel vrijblijvend inzichtelijk krijgen of u uw facilitaire zaken goed geregeld heeft? Vraag dan eenvoudig, Gratis en vrijblijvend uw besparingsscan aan. Inkoopcollectief INKOPER MKB vergelijkt uw huidige betalingscondities met de collectieve condities van onze leveranciers. Op basis van deze vergelijking bepaalt u zelf of u gebruik wilt maken van de door INKOPER MKB aangeboden besparingen. Natuurlijk gratis en vrijblijvend. Het bijkomende voordeel is dat u constant goede scherpe condities blijft houden voor de zaken die via INKOPER MKB worden geregeld.

Hoe werkt het?

  1. U geeft in het onderstaande formulier uw gegevens op.
  2. U kunt uw digitale facturen die u wilt vergelijken direct bijvoegen (niet verplicht). Klik op upload en voeg van uw computer de gewenste digitale facturen toe. Waar nodig kunt u uw verbruik aangeven. Druk vervolgens op verzenden.
  3. Heeft u geen digitale facturen? Geen probleem. U vult uw gegevens in en wij nemen op dezelfde werkdag nog contact met u op.
  4. Wij maken een afspraak met u om onze dienstverlening toe te lichten en nemen dan uw informatie mee om de Besparingsscan te maken.
  5. Binnen 10 werkdagen ontvangt u uw besparingsscan per e-mail of wij bespreken deze persoonlijk met u. Op dit moment bepaalt u zelf òf en waarop uw wilt besparen.
  6. Heeft u zelf alles tot in de puntjes geregeld ook dat geven wij aan!

Aanvraagformulier Besparingsscan

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
INKOPER MKB klant Willem Schoon Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!