Uw besparing, onze zorg!

Beëindiging vaste telefonie?

Vanuit alle kanten wordt u op dit moment benaderd inzake de beëindiging van de traditionele ISDN en meervoudige analoge lijnen. Vanuit INKOPER MKB zijn wij bekend met deze wijziging en staan wij u graag te woord om bij u een inventarisatie te doen en een offerte uit te brengen.

Enkele punten van aandacht!

bellen via internetOm in de toekomst van telefonie gebruik te maken zal nagedacht moeten worden over mogelijke oplossingen. De opvolger van het traditionele bellen is het bellen over internet, Voice over IP (VoIP). VoIP wordt door velen aangeprezen als een eenvoudige en kostenbesparende optie. Helaas blijkt vaak het tegendeel, doordat diverse aanpassingen en investeringen nodig zijn om tot een nieuw werkend telefoonsysteem te komen.

Randvoorwaarden VoIP:

  1. VoIP is alleen betrouwbaar wanneer op uw adres een goede internet verbinding mogelijk is.
  2. Laat u goed voorlichten en maak een goede inventarisatie wat u echt wenst te hebben aan toestellen, doorverbindingen etc. INKOPER MKB kan dit ook met u samen doornemen.
  3. Internet en telecommunicatie is de levensader van uw onderneming. Aanleg en beheer door een specialist is noodzakelijk om uw bereikbaarheid te allen tijde te kunnen garanderen.
  4. Laat u niet leiden door de goedkoopste offertes. Wij constateren dat de offertes veel van elkaar verschillen en dat niet altijd het totaal plaatje wordt aangeboden.

INKOPER MKB heeft een samenwerking met 0031 ICT. Zij begeleiden u van A tot Z om de telefonie op basis van VoIP naar uw wensen te installeren. Daarnaast wordt zorggedragen voor een optimaal beheer van uw bereikbaarheid. Hierdoor volstaat 1 aanspreekpunt voor al uw VoIP/Internet vragen!

INKOPER MKB staat u graag bij inzake inventarisatie, advies, het opstellen van offertes en de implementatie van VoIP. Vraag direct meer informatie op door HIER te klikken.

INKOPER MKB klant Willem Schoon Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!