Uw besparing, onze zorg!

Afvalinzameling tijdens winterse omstandigheden

Deze en komende week blijft het weer over het algemeen ongunstig om de afvalinzameling op de gebruikelijk wijze uit te voeren. U begrijpt dat de veiligheid van de medewerkers en overige weggebruikers zeer belangrijk is. Daarom rijden de afvalinzamelaars enkel bij daglicht (vanaf 08.00 uur ’s ochtends) met de inzamelvoertuigen.

De afvalinzamelaars doen het uiterste om de dienstverlening te blijven continueren. Er wordt gerekend op uw begrip wanneer dat door omstandigheden helaas niet altijd lukt.

Voor het veilig kunnen ledigen of wisselen van containers en inzamelmiddelen zullen de inzamelaars de situatie ter plekke beoordelen. U kunt daarbij helpen bij het aanbieden van deze containers en inzamelmiddelen en vragen u om:

  • Uw rolcontainer(s) en andere type inzamelmiddelen zoveel als mogelijk (m.n. ’s nachts) binnen te plaatsen, zodat het afval niet vast vriest in de containers.
  • Uw rolcontainer(s) op de dag van lediging bij de openbare weg aan te bieden en ervoor te zorgen dat deze sneeuw- en ijsvrij kan worden verplaatst.
  • Uw eventueel afsluitbare containers vooraf te openen om bevriezing van het slot overdag te voorkomen.

Heeft u vragen over uw afvalinzameling? Bel INKOPER MKB op 0299-820 970 of mail naar info@inkopermkb.nl.

INKOPER MKB heeft ons zeer goed geholpen

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Vakgarage Wolters

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!