Uw besparing, onze zorg!

Afvalinzameling tijdens winterse omstandigheden

Deze en komende week blijft het weer over het algemeen ongunstig om de afvalinzameling op de gebruikelijk wijze uit te voeren. U begrijpt dat de veiligheid van de medewerkers en overige weggebruikers zeer belangrijk is. Daarom rijden de afvalinzamelaars enkel bij daglicht (vanaf 08.00 uur ’s ochtends) met de inzamelvoertuigen.

De afvalinzamelaars doen het uiterste om de dienstverlening te blijven continueren. Er wordt gerekend op uw begrip wanneer dat door omstandigheden helaas niet altijd lukt.

Voor het veilig kunnen ledigen of wisselen van containers en inzamelmiddelen zullen de inzamelaars de situatie ter plekke beoordelen. U kunt daarbij helpen bij het aanbieden van deze containers en inzamelmiddelen en vragen u om:

  • Uw rolcontainer(s) en andere type inzamelmiddelen zoveel als mogelijk (m.n. ’s nachts) binnen te plaatsen, zodat het afval niet vast vriest in de containers.
  • Uw rolcontainer(s) op de dag van lediging bij de openbare weg aan te bieden en ervoor te zorgen dat deze sneeuw- en ijsvrij kan worden verplaatst.
  • Uw eventueel afsluitbare containers vooraf te openen om bevriezing van het slot overdag te voorkomen.

Heeft u vragen over uw afvalinzameling? Bel INKOPER MKB op 0299-820 970 of mail naar info@inkopermkb.nl.

Sinds 2010 ben ik al klant bij INKOPER MKB. Zij regelen onze zaken voor wat betreft de producten waar ik zelf geen tijd aan wil besteden.
Vorig jaar is INKOPER MKB gestart met het gefaseerd inkopen van mijn energie. Hierdoor koopt INKOPER MKB rechtstreeks op de energiebeurs mijn energie in, waardoor ik vorig jaar weer 8% op mijn energiekosten bespaard heb. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en dat zij alles regelen. Ik krijg alleen de informatie die voor mij van belang is, zodat ik altijd op de hoogte ben wat er gaat gebeuren.

Autobedrijf Jan Snel B.V

Janette Snel, Autobedrijf Jan Snel B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!