Uw besparing, onze zorg!

Afvalinzameling tijdens winterse omstandigheden

Deze en komende week blijft het weer over het algemeen ongunstig om de afvalinzameling op de gebruikelijk wijze uit te voeren. U begrijpt dat de veiligheid van de medewerkers en overige weggebruikers zeer belangrijk is. Daarom rijden de afvalinzamelaars enkel bij daglicht (vanaf 08.00 uur ’s ochtends) met de inzamelvoertuigen.

De afvalinzamelaars doen het uiterste om de dienstverlening te blijven continueren. Er wordt gerekend op uw begrip wanneer dat door omstandigheden helaas niet altijd lukt.

Voor het veilig kunnen ledigen of wisselen van containers en inzamelmiddelen zullen de inzamelaars de situatie ter plekke beoordelen. U kunt daarbij helpen bij het aanbieden van deze containers en inzamelmiddelen en vragen u om:

  • Uw rolcontainer(s) en andere type inzamelmiddelen zoveel als mogelijk (m.n. ’s nachts) binnen te plaatsen, zodat het afval niet vast vriest in de containers.
  • Uw rolcontainer(s) op de dag van lediging bij de openbare weg aan te bieden en ervoor te zorgen dat deze sneeuw- en ijsvrij kan worden verplaatst.
  • Uw eventueel afsluitbare containers vooraf te openen om bevriezing van het slot overdag te voorkomen.

Heeft u vragen over uw afvalinzameling? Bel INKOPER MKB op 0299-820 970 of mail naar info@inkopermkb.nl.

INKOPER MKB klant Willem Schoon Purmerend

Het fijne aan INKOPER MKB vind ik dat ze niet eenmalig met een goede deal komen, maar zich voor je blijven inzetten. Na een besparing van ruim € 1.545,- op afval, energie en telefonie het eerste jaar, kunnen ze mijn bedrijf nu nog eens € 950,- aan extra besparingen brengen. Dit door vaste telefonie nog verder te verbeteren en daarnaast mobiele telefonie en onderhoud hefbruggen voor mij op te pakken.

Autobedrijf Willem Schoon

Willem Schoon, Vakgarage Willem Schoon

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!