Uw besparing, onze zorg!

Goed nieuws!

INKOPER MKB heeft afspraken gemaakt met dé inzamelaar voor de afvoer van oude banden. We hebben collectieve afspraken gemaakt met Granuband B.V.

Granuband B.V. is dé specialist op het gebied van het inzamelen van gebruikte banden. Daarnaast verwerkt/recyclet Granuband B.V. zelf de ingezamelde banden. INKOPER MKB heeft daarbij goede inzamelcondities weten te realiseren.

De voordelen van bandeninzameling via INKOPER MKB zijn:

  • Granuband B.V. voert binnen 10 werkdagen de oude banden af;
  • Mogelijkheid tot plaatsing GRATIS bruikleen emballage (vanaf 400 banden per jaar);
  • De opdrachten kunnnen geplaatst worden bij INKOPER MKB.

Granuband B.V. zamelt alle auto- en bestelwagenbanden, vallend onder Recybem voorwaarden, in. Andere type banden af laten voeren? Dat kan natuurlijk ook. Deze worden afgevoerd op offertebasis.

Direct uw bandeninzameling via INKOPER MKB laten lopen? Dat kan gemakkelijk door u op te geven middels het volgende formulier (aanmelden bandeninzameling).

INKOPER MKB verzorgt na ontvangst:

  • Machtiging om uw oude inzamelaar op te zeggen;
  • Overeenkomst t.b.v. Granuband B.V.;
  • Opzegging bij uw huidige inzamelaar;
  • Afvoer van de huidige geplaatste emballage (indien niet eigendom);
  • Plaatsing nieuwe emballage (indien gewenst).

Opdrachten kan je na aanmelding bij Granuband B.V. gemakkelijk plaatsen via de klantomgeving op INKOPER MKB.

Heeft u vragen over de bandeninzameling dan zijn wij natuurlijk ook telefonisch op 0299-820970 of per mail (info@inkopermkb.nl) te bereiken.

 

INKOPER MKB heeft ons zeer goed geholpen

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Vakgarage Wolters

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!