Uw besparing, onze zorg!

Opdracht plaatsen klein gevaarlijk afval

Heeft u een opdracht voor het afvoeren van het klein gevaarlijk afval? Om extra voorrijkosten te voorkomen adviseren wij ook te kijken welke vaten/boxen/dozen er bijna vol zitten. Deze emballage kan dan in dezelfde opdracht/route ook omgewisseld/afgevoerd worden.

Staat er een afvalstroom niet bij? Dan kunt u deze opdracht in het opmerkingen veld vermelden.

Middels het formulier geeft u aan welke afvalstromen er afgevoerd dienen te worden en in welke emballage deze zijn opgeslagen. Na de af te voeren afvalstromen te hebben opgegeven, kunt u aangeven of en welke emballage weer retour geplaatst dient te worden.

INKOPER MKB heeft ons zeer goed geholpen

Helaas hebben wij akkoord gegeven op een voorstel van een Rotterdamse telecomaanbieder. We zouden overstappen naar VOIP, deze belofte is nooit waargemaakt, maar we hebben wel de kosten gemaakt. INKOPER MKB heeft ons geholpen om de overeenkomsten bij deze Rotterdamse telecomaanbieder op te zeggen en waar nodig ons voorzien van advies.

We hebben de geleverde toestellen teruggestuurd naar de Rotterdamse telecomaanbieder en zowaar vandaag twee credit nota’s ontvangen.

We wilden jullie toch even laten weten dat het nu geregeld is, het geld heb ik nog wel niet ontvangen maar we gaan er van uit dat het goed komt. Mocht ik als nog een keer over gaan naar internet bellen omdat onze centrale wat verouderd is kom ik bij jullie voor informatie. Nogmaals bedankt, alleen hadden we het niet gered.

Vakgarage Wolters

Lineke Wolters, Vakgarage Wolters

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!