Uw besparing, onze zorg!

Opdracht plaatsen klein gevaarlijk afval

Heeft u een opdracht voor het afvoeren van het klein gevaarlijk afval? Om extra voorrijkosten te voorkomen adviseren wij ook te kijken welke vaten/boxen/dozen er bijna vol zitten. Deze emballage kan dan in dezelfde opdracht/route ook omgewisseld/afgevoerd worden.

Staat er een afvalstroom niet bij? Dan kunt u deze opdracht in het opmerkingen veld vermelden.

Middels het formulier geeft u aan welke afvalstromen er afgevoerd dienen te worden en in welke emballage deze zijn opgeslagen. Na de af te voeren afvalstromen te hebben opgegeven, kunt u aangeven of en welke emballage weer retour geplaatst dient te worden.

Wij (Van de Weijer Barneveld B.V.) hebben onze incassodienstverlening via INKOPER MKB ingeregeld. INKOPER MKB werkt voor het incasseren van openstaande rekeningen samen met Trust Krediet Beheer (TKB).

Wat ons met name aanspreekt, is de professionele en transparante communicatie van TKB gedurende het gehele incassoproces. Zij zijn altijd bereikbaar voor vragen en updates, wat het vertrouwen in onze samenwerking aanzienlijk heeft versterkt. Daarnaast werkt TKB op basis van “No Cure, No Pay”. Dus mocht een bedrag niet geïnd kunnen worden bij onze klant, krijgen wij alsnog geen kosten doorberekend.

Wij bevelen INKOPER MKB en haar partner Trust Krediet Beheer van harte aan. INKOPER MKB als partner voor de facilitaire zaken en TKB in het bijzonder als partner voor incassodienstverlening.  Natuurlijk hopen we niet te vaak contact te hebben met TKB………, maar mocht dat wel het geval zijn, dan kijken wij uit naar de goede ondersteuning.

Danny Bijl, Van de Weijer Barneveld B.V.

Wilt u weten of u kunt besparen? Vraag de gratis besparingsscan aan!